|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
off topic: dostava pomoc
imam jedan paket velicine 70x70x70 cm otrpilike deset cm vise manje e sad. kako da ga dostavim u zadar iz dubrovnika. kako mi je najpametnije i najbolje i najeftinije. da cujem scenarije. dali postom... onda ima neka tvrtka... autobusom? molim da mi objasnite sto detalnije jer u pondeljak ga moram poslat makar osobno ga odveo hvala svima, greg bez cinizma rak bez teleportiranja molim ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ma salji busom, uvali vozacu 15-20 kn i piči! to ti je najbolje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...
Datum registracije: Apr 2002
|
ma salji DHL-om platis 200-300kn i piči! to ti je najbolje ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Sjedni u auto i put Zagreba, usput dostaviš paket u Zadru, kod mene preuzmeš lim i popijemo pivu. U Zagrebu uzmeš CDR Traxdatu po 1,7kn/kom. Sve uz isti trošak ![]() Još su i maškare. U KingCrossu su krafne na sniženju ![]() Ima još svega par onih plavih lampi u Getrou. Mad Boyu uzmeš satelitsku karticu SkyStar u Kermanu i u povratku usput mu je dostaviš u Metković. Sigurno će platit pivu. Onda dalje: ako imaš 3DMark snimi još jednom na CDR i dostavi Jelcu u Zaprešić (na šesto km kaj je to još 15) kaže da daje pivu, a s druge strane ako nemaš 3DMark onda prođeš u Link, oni se preporučuju da ga nasnimavaju. (vidi www.link.hr) Usput u Soviće.... ![]() Jesam li te uvjerio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Sorry Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() Citiraj:
DOBRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
zahvaljujem vam svima na vasoj pomoci paket je sretno dosao u zadar presjedajuci cak izmedu autobusa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|