|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Trebam novi mis
S obzirom da je moj stari logitech crko, trebao bi preporuku za neki mis da nije nest posebno skup. Vecinom igram pucacine, BF2, Cod2, CSS. Pa mi treba dosta precizan. S obzirom da nemam love za g5, mislio sam na nesto tipa: mx 510 ili 518. Sad dali je velika razlika u njima? Htio bi odgovore iz prve ruke, ne ono sta je neko procitao reweiw. thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nisam probao Mx510, ali je malena razlika u cijeni. Koristim MX518, odlican je i preporucam ga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
ovo je odlican mis za te pare: http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...XbbVraHBeHuTSL
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
@ Mar Genius za gaming, ne hvala ![]() @ Atha Kad vec kupujem mis, mislim uzet nesto sta ce mi potrajat neko vrijeme, g5 izgleda preskup, znaci otpada. ![]() @ Cat Razer, ne hvala, cuo sam dosta dobroga o njemu i probao ga al nekak mi ne pase, a ekipa iz Coda i BF2 vecinom ima lođitek pa to nesto govori o toj firmi. @Mcg Hm, ne izgleda lose ovo, jeftinije od 518. Jos cu malo proguglat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam ga isto proba u ruci i iako nije onako kvalitetan kao G5 ima odličnu ergonomiju, dosta dobru izradu i dosta je lagan (ima laserski senzor s 5 postavki kao i G5). Za misa do 200kn je definitivno najbolji izbor. No da sad uzimam misa (prvotno je to trebao biti mx1000, ali sam zavrsio na g5 zbog raznih komplikacija) uzea bi logitecha kao lx7 zamo zicnu verziju. Cudno - ima ga u hg-spotu ali nema na logitechovom webu. Taj mis je "Laserski" i dodje oko 250kn. edit: to je MX400 i dodje oko 300kn.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 01.06.2006. u 19:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mar i McG nije to los izbor svida mi se ..ja cu isto morat minjat svoga Geniusa izgleda da je kotacis propuva... Ovaj Genius Ergo 525 izgleda opako i prihvatljivo.... a ima i tipke sa strane sta je meni vazno ... R = Reload! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
G7 i deri |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Ma sta je vama davat tolike novce za misa... 400 i vise kuna...lud jesam al ne toliko! ![]() Mar i McG su dali prijedlog za sasvim pristojne miseve koji su sasvim funkcionalni,siguan sam i nisu nista losiji od ovih sta kostaju 400 ,500 ili 600 kn! Ne cine mi se tako vrijedni da bi izbrojia 400+ kn za njih! Moje misljenje ali naravno uvijek mozes reci : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Dao sam "samo" 200kn za misha (M$ explorer V4), sad dal radi toga suxxam u CoDu, procjenite sami :P
![]() |
#15 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
mx 500 ili mx510 i deri...150-250 cuna ce te doc cca a mis je mrcina...imao oba...i mx518 je tu negdje s njima nesto sitno brzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Razlika izmedju MX510 i MX 518 je u tome sto je za ovaj prvi max. rezolucija skeniranja 800dpi , a za MX518 1600dpi. Ja imam MX518 i super sam zadovoljan samo sto ga ja ne koristim za FPS nego strategije (Warcraft).
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Edit: fenomenalna mi je cinjenica da ovaj Genius Ergo 525 ima i do 2000 dpi-a za toliku cijenu plus toliko tipaka i opcija..milsim da vridi toliko para...sta je reka CatKiller al cu slabije ubijat u igrama kad neman mis od 700kn... lool..sve je stvar u navici nista drugo.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Spawn! Rasipnice ! ![]() Ja kupio misa za 200kn, sinoc pojeo brancina i lignje "Kod Cheffa" i fino se "usrecio" za razliku u cijeni... Naravno ni G5 ti nece pomoci da pobjegnes od mog crossaira u CoDu ![]()
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nebi ja lignje, budem otiso rade na cevape, ako Cheff radi neke velike i masne ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|