|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
trznica na putu evolucije u hrelich...
zadnjih dana vidjam svega po trznici....gitara, felgi.... treba li se dopustiti kupoprodaja stvari koje nisu racunala, mobiteli i eventulano elektronika?? ja kazem NE!!! za to po mom misljenju ipak postoje druge "trznice". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
potpuno se slazem....polako postaje nered ovdje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Slazem se i ja . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
matesonik, shto se uzbudjujesh oko toga? jedna gitara, jedne felge i to je sve. sa time da je tema bila lockana. a napravili ste strku kao da se sve pretvorilo u male oglase sa forum.hr. kako i mobiteli, tako i gitare. no ipak, debelim svinjama tamo nema mjesta.
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa dobro nije tako loše stanje. Tu i tam se nađe nekaj kaj nema veze s kompjutorima, ali to se brzo sanira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
pa mogli bi staviti još jedan podforum,ali mislim da bi tu onda nastao nered... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Novi podforum o kupovini/prodaji felgi, debelih svinja, traktorskih guma-ne dolazi u obzir. Jednostavno će moderatori (kao i do sada) iskorijeniti svaki takav pokušaj i nema rasprave. BTW, mobiteli i popratna oprema spadaju u našu tematiku i kao takvi su i dozvoljeni na tržnici. Mislim, postoji dio foruma koji je i namijenjen mobilnim uređajima svih vrsta, u koje i spadaju mobiteli. Mislim da sam s ovim sve rekao, a Atha će dodati ostatak teksta na pokušaje prodaje felgi i sličnih sranja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Mobiteli su ok i sve kaj se tiče elektronike (u to spadaju dgt. fotoaparati, tv...), al kaj se tiče felgi i ostalog, no way. Pa internet je pun oglasnika pa stavljajte tamo. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dižem dva prsta. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
zna se koliko sam online, i koliko nadzirem forum, tako da nema potrebe. vidite da jadan srky chesto niti ne stigne napraviti, obrisati, zakljuchati, sanirati nakon mene. ![]() kuda prodjem, tuda spammer/flamer ne raste.
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Atha, nemoj me krivo shvatit, u zadnje vrijeme si jako dobar, sve vise lockanih topika...Covjek pomisli da Srky nis ne dela, al uspije on negdje i prije tebe doc ![]() Nisam ja mislio da vi ne delate dobro svoje posao, daleko od toga... Moj prijedlog je bio cisto dobronamjeran ![]()
![]() |
#18 |
Moderator
|
znam, fala bogu. nisam niti sumnjao da od tebe ide shto nedobronamjernoga... ![]() radi radi srky, ima on par podforuma "na sebi".... a moramo i svi malo zhivjeti, ne... ![]()
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
A sada sam u mirovini. U staračkom domu tratim posljednje trenutke i sve me se manje ljudi mogu sjetiti. Nadam se da će mi Horza barem karanfil donesti na posljednje počivalište kada dođe taj trenutak kada netko bude pitao: "A ko je taj Rak?" Nekako s godinama dođe to da te ljudi prestanu primječivati i shvačati ozbiljno. Tada je trenutak za uzmak.
![]() |
![]() |
#25 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
po meni je tržnica sada super, barem se jedan oglas održi na istoj stranici skoro pa cijeli dan, a prije nije izdržao jedan sat. samo daj molim vas ljude kako naučite da ne stavljaju više onaj jebeni P: ; a već je pod ponudom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje nek ostane to P: i K: jer je preglednije kad gledaš nove postove...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja se slažem da bude kompowa(normalno),kao uwijek i onda stho se od tehnike ubaci...mobowi ii nest normalno a ne sad žiwotinje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Nek ostane kako je. Stvar je dobro zamisljena samo se treba pridrzavat reda. Vecina to i radi ali stvari tipa felge itd ovdje nikako ne spadaju. Poneki pokusavaju lakse prodat uvaljujuci to na djelovima foruma za koje se zna da su najposjeceniji. Vjerojatno ne zlonamjerno ali za to postoje drugi forumi, oglasnici itd ![]() @edit zato Atha MP44 u ruke i deri ![]()
![]() |
#30 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ma čekaj.. a zašto ti treba stajati slovo P: ispred svega kad je oglas u PONUDI?! : bonker2 kako ti je to preglednije?! molim te objasni... po čemu je tebi preglednije sa P: ispred? pa i u pravilim postanja piše da se ne stavlja više P: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|