|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ŠTo se dogodilo?
Windows has detected that one or more protected core system files (kernel) on your computer have been modified. The Service Pack contains updated versions of those files, which work to provide a stable environment for your programs. Due to this modification, the Service Pack will not be installed. For more information, see Knowledge Base article Q327516 at http://support.microsoft.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa dogodilo se tocno to sto pise ili ti je neki program nes sprtljo ili si ti, moj savjet reinstall i to je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pokušaj instaliranja SP-a na nLite-ane windowse ?
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozda ti cd/dvd rom sere ? Ja sam imao tako problema sa tri dvd roma ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pokušaj ponovo. Ja sma vidio svakave obavijesti. evo par: windows can not determine the type of computer you have choose from the list windows has detected hard disks, but the selected disk does not contain a Windows XP comptible partition ( HDD prije tga formatiran u NTFS) i još par kojih se sad nemrem sjetit. velim pokušaj ponovo ili odi cd reklamirat u M$ od nosno mjesto kupovine.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
wini su instalirani na dva stroja istog dana sa istog cd-a prije 8 mjeseci. Radio sam reinstal bez formatiranja. Na jednom je prošlo u redeu , a na drugom neće. cd-dvd pogon je u redu. šta da napravim , a da ne formatiram. Nova instalacija ide.probao kod kolege. Znači i cd uredu. Zadnje izmijenjeno od: zlatko. 09.05.2006. u 07:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Reinstal bez formatiranja ? Zašto ?
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa ne vidim svrhu... Prebaciš podatke na drugu particiju ili DVD/CD i formatiraš disk, staviš gore windowse i sve ok. Nema gore nekih sranja, virusa i ostalog.
![]() |
#14 |
Premium
|
nemam tako loših iskustava ni sa reinstal , ni sa upgrade. Jednostavno nema sranja, virusa ni ostalog , samo repair wina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|