|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
preduuuuugo bootanje
prije je bilo sve oke prilikom dizanja (butanja) sistema, ali odkad sam formatiro disk bootanje traje oko 2 minute, što je faking predugo... riječ je o win Xp pro nemam pojma u čemu je problem, ako ko zna molim pomoć! imam 2 x 512 MB rama, maxtora od 300 GB, amd64 3000+, mbo:dfi lan party nf4 ultra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
dok on nade windovse u takvom hdd ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa cuj...probaj pocistiti windoze s nekim registry cleanerom nakon toga probaj s nekim programom odrediti kaj ce ti se dizati pri bootanju windoza preporucam za sve to tune up utilities 2006 ![]() i da jeli ti disk particiran? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel ti IDE driveri uopće pomažu šta? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni se isto to događalo sa sata diskom kod nvidia drivera. Kad sam vratio MS drivere sve super radi. Ako malo bolje promotris boot vidis da on ima 95% idle vremena, gdje nista ne radi nego samo "ceka". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ti nvidia drajveri su takvo govno koda ih je programirao sljepac sa gubitkom pamcenja... Sto se tice ovog dugog butanja iskljuci SVE samo ostavi hard znaci sve optike druge hardove iskljuci i onda vidi mozda se nes sa necime kolje. Nadalje pogledaj jesu ti jumperi svi dobro namjesteni jer se meni to desilo bas zbog jumpera. I zadnje ako nisi dodaj dsl-u fixni ip
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
rješio sam problem instalirajući ide sw drajvere nvidijine naravno.... sad šljaka ko zmaj....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da imas na stranici od omeginih drivera kako namjestiti BIOS da ti se boota brze, pa probaj i tu soluciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|