|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Vlasnici Antec 3000, 3700, 3800B, pomoć?
Pitanje vlasnicima kućišta iz naslova; mogu li se one rupe na fan ductu (bočna stranica, tunel za procesor) iskoristiti za montiranje ventilatora sa nutarnje strane? Htio bi da mi nešto puše po procesorima a neda mi se baš drilat po kućištu. Unapred zahvalan ![]() Edit: bla, našao, hvala svima, može lock ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa izmjeri razmak između njih!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja mislim da može,pa probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
lesa2 mi je account na poslu ![]() Ja sam sa svoga skinuo duct nakon što sam stavio ovu Asusicu, pa gledam da dodam taj vent da malo rashladi procesore..no ipak mislim da budem samo promijenio ventilatore na TT Silent Boost coolerima sa 12db Papstovima; preglasno mi ovo ![]() ![]() @CK: imao sam prije 3000B model koji je imao duct, mislio sam da je 3700 isti ovaj, samo sa napajanjem:confused:
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@Lesa Evo moje je ovakvo, ali su grillovi puno bolji, kao u 3000B. http://www.pcekspert.com/articles/110-1.html
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
je, identično kaj moje, samo što je kod 3800 isperforirano mjesto za duct i jedan pravokutnik di ide grafa..uostalom case je zakon : goood : osim naravno USB portova di pola stvari nemrem uštekat jer su pod kutom..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|