|
![]() |
#1 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Internet preko VIPa
Imam problem sa spajanjem na Internet preko VIPa. To je prepaid, znači kupi se bon za mob i ukuca u komp i preko toga se ide na Net. Naime, nakon što sam očistio sve viruse sa kompa, koje sam smatrao uzrokom problema sa Internetom, ponovno se pojavio isti problem. Ja se konektiram, ali neće prikazati nijednu stranicu. Kad sam se probao spojit sa HTNetom (tj. tekomom) uredno se konektirao I prikazao stranicu. Uz to sam primijetio da kada se spojim VIPom nema u trayu ikona od konekcije, što ima za HTNet, i što inače mora biti. Napominjem da se spoji ali neće prikazati ništa preko VIPa. Iz tehničke nemaju pojma, kao zvat će sutra. To ćemo vidjeti...
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ponovo napravit konekciju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Nije moja konekcija, ali prema navodima ne troši se puno, 100 kn u par mjeseci koliko sam skužio. To mi ne bi bilo za par dana na modemu. Inače imam flat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|