|
![]() |
#1 |
N%B
Datum registracije: Mar 2006
|
Remote Desktop Connection
kad se zelim spojit na usera javlja mi za nakakav Account Restriction. Sta trebam napravit?: CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Na računalo na koje se spajaš moraš upisati usera koji je u admin grupi na tom kompu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel koristik na onom kompu na koji se spajaš treba bit odlogiran ili može ak je logiran?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako pitaš možeš li doma ostati logiran i onda se kasnije spojiti na "sebe" sa neke druge lokacije, odgovor je da. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
I moći ću se na isti komp logirat s drugog kompa, al da taj na koji se logiram i dalje bude logiran s mojim korisničkim imenom?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Administrator
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Psmtr, treba mi nešto što mi to omogućuje, a da ne moram instalirat na svaki komp s kojeg se hoću spojit...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N%B
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
u admin grupi je, jer je to jedini user na kompu ![]() |
|
![]() |