|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
predlozite mi PCI-E
ovako, kupujem novi komp, vec sam sve slozio - dual core, asus, ddr 2 itd ... dakle, uz ovo sve mi treba i PCI-E graficka jerbo ne zelim uzimat maticnu sto ima i ovaj i agp utor ... a posto ne igram igrice niti se ne bavim nicim sto zahtijeva jake vga, nego glazbu, htio bi da mi preporucite neku grafu oko 1000 kuna (nije striktno), ako moze ATIevu ... neku koja ima najbolji omjer cijene/performanse ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Gledaj i kvalitetu slike u 2D. Tu će neko od kolega sigurno znat bolje preporučit iz iskustva. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ili polovna X300 tu sa foruma po 300kn. Kako emissary veli, nema potrebe za jačom... A razliku u cijeni potroši na sebe ili na žensku ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
pa definitivno ako neigras igre uzmi si x300 to ti je taman grafa a ostale pare potrosi na nesto drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ok.. hvala na prijedlozima.. a jel moze sad nesto oko 1000 kn molim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
osnova mi je intel d 930 i odgovarajuci asus sa ddr2 i 1066 mhz ako sta pomaze, uz to sve ce naknadno sjesti i LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Neznam zasto bi uzeo nesto skuplje ako se ne igras. Nije to kao kod auta da ako vise platis dobijes bolje. Samo ti bude brza za igre, kvalitete slike i mogucnosti u istoj generaciji su tu negdje (x1300-1900xtx), a uz to je tisa, manje se grije i vjerojatno zahvaljujući manjem naponu duže živi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
da sam na tvom mjestu trazio bi maticnu sa grafom odmah gore ,ili uzeo najjeftiniju x300 za 350-400kn . ak je neces koristit , cemu je kupovati uopce ? bolje tu razliku utrpati recimo u neku bolesniju zuvcnu ak radis sa glazbom ili slicno . komp treba uvijek slagati u skladu sa potrebama , zato je moj prvi bio katastrofa a prije 3.5 godine je placen 9500kn . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|