|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
kupovanje bezicnog telefona
kupujen doma bezicni telefon ,a nebi tija kupit neko smece koje ce mi riknit za par miseci,pa me zanima di se mogu informirati o njima tj. ima li kakav forum o tome ili neka internet stranica ili ako neko preporucuje neki model |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Moja preporuka panasonicu. Nisam siguran koji model, ali radi bez beda kroz betonsku deku (armirani beton) između 2 kata moje kuće, i ne kolje se signal sa wifi mrežom - stariji modeli bežičnih telefona su također radili na 2.4 frekvi. Siemensovi gigaseti su navodno dobri, ali imho preskupi, ja sam ovaj platio oko 300-350 kuna u Metro-u.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja imam siemens gigaset i odlicno je rijesenje ako se odlucis za tako nesto
![]() |
#4 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Siemens Gigaset WTFPWNS!!11one. A sad za ozbiljno, ja imam gigaset u sobi, stari ima panasonic u svojoj sobi, ne može se uopće usporediti. Definitivno gigaset. EDIT: Baterija je neuništiva...kako je krenulo neću je 5 godina mijenjati, lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja imam panasonic kx-tcd300 x2 i fakat sam zadovoljan s njima, baterija ti traje 4-5 dana dobar ekran, odlican telefon, samo sto kosta 600kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
i ja imam taj kao pava i stvarno sa signalom nema nikakvih problema. Možeš s njim kao sa mobitelom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|