|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Samo crnjiaci
Znači topic za black jokes. Svih vrsta. Pokažite svoju bolesnu kreativnost. Evo ja krecem s par ![]() sto uciniti kad silujes maloljetnu gluhonijemu djevojcicu? - slomiti joj ruke da ne kaze mami! lupkajuci stapom uz bankinu slijepac dodje do raskrsca: oslusne lijevo - nista, oslusne desno - nista, polako krene kad nakon dva koraka TRAS! NOVI VW PASSAT TDI - POTPUNO BESUMAN! Glodje mali Etiopljanin kost: Naidje drugi i kaze:"Daj men malo" "Ne dam" kaze prvi "Nek nek... umrce i moj babo " kaze drugi. Koja je razlika između europskog i etiopljanskog lifta? Na europskom piše: max. 700kg, 6 osoba Na etiopljanskom piše: max 700 osoba, 6kg Uhvatili cetnici Albanca,dali mu kockicu da baca i kazu: Ako bacis od 1 do 5 koljemo te. A sta ako bacim 6?-pita Albanac. Pa bacas ponovo JEBOTEEEE. Covjek bez jedne ruke ulazi u trgovinu i kaze: Dobar dan.Je li ovo second hand shop? Ide baba i sretne grobara pa ga pita: Molim Vas gdje se nalazi parcela C-4. A ovaj veli; Koji si se kurac dizala kad se ne znas vratiti Kako najlakše srušit crnca s drveta ? Prerezat uže. Kaze brat sestri: - Znas da si u krevetu bolja od mame? Sestra odgovara: - Znam, rekao mi je tata u cernobilu se zali sin majci: - mama, vidi narasla mi treca sisa! mama odgovara: - boli me kurac! Sjedi mali na krevetu u bolnici i razmislja: mis, nije,zec, nije,golub, nije, aha pas, nije ni to. Mama sta ja ono imam? Rak sine. Sto je malo, crveno, ide 200 km/h ??? Beba u mixeru Sto se dobija uranjanjem bebe u vrelu vodu? Caj od majcine dusice zasto kad stavljas bebu u mikser idu prvo noge? -da vidis izraz lica pita klinac hitlera u logoru:"striko, gdje je moj tata?" "treci sapun lijevo",odgovara hitler. Dolazi sin mafijasa iz skole. Pita ga stari: - I, kako je bilo u skoli danas? Sin: - Stari, ispitivali su cijelo vrijeme, al'ne brini, ja nisam ni pisnuo. Kaj ima 4 noge i jednu ruku? Pitbul na dječjem igralištu! Što je gubavac na vjetru? Maslačak. Sretnu se dvije petogodišnjakinje na ulici i jedna kaže drugoj: -Joj, jučer sam iza trafostanice vidjela prezervativ! Ova druga će njoj: -A što ti je to "trafostanica"? Što je ljubav? Kada dva pedera sjede u kadi punoj vode, jedan prdi, a drugi mu ljubi mjehuriće! kako se zove djecji vrtic koji je Hitler napravio u Auswitzu? Veseli Plamičak zasto je djevojcica pala s ljuljacke?? - zato jer nije imala ruke Zašto se mali crnci ne smiju igrati u pješčaniku? -zato što ih mačke stalno zatrpavaju! đođe pedofil kraj škole kad se smračilo i zgrabi prvu curicu odvede je na još mračnije mjesto i izjebe je...curica uplakana sjedi i vadi cigaretu,te pita pedofila vatre,i dok joj je pripaljivao cigaretu osvjetli mu se lice i curica kaže:TATA pa to si ti,a on VESNA pa ti pušiš!!! Pitao otac sina jedinca što bi on htio za svoj 15-ti rodjendan. Sin: pa znaš sve si mi već kupio.(zamisli se duboko i odgovori) Sin: Ali znaš ima jedna stvar Otac: Reci sine! Sin: Pa htio bih kad pogledam kroz prozor da je vani sve puno mrtve djece!!! Otac: (ufff u šta sam se ja uvalio,al jebiga sin je jedinac)vidjeti ćemo šta se može sine... Slijedečeg jutra pokuca otac sinu na vrata sobe. Sin: Tko je! Otac: Tata je sine,sretan ti rodjendan! Sin: Što si mi kupio??? Otac: Pa sine pogledaj kroz prozor I zaista; vani bijaše sve puno iskasapljene djece,ruke,noge,i ostali extremiteti rasuti unaokolo...Ali tamo pri kraju horizonta zapazi sin nekakvo meškoljenje,te upita... Sin: Tata a što se ono miče tamo u daljini Odgovara otac ozarenog lica... Otac: E!moj sine to ti je iznenadjenje!!!Idi pa vidi Oznojio se jadni 15-ogodišnjak probivši se do tamo,kad ono ima šta i vidit;truplo djeteta se meškolji na podu i krvari iz rana od otrgnutih extremiteta... Sin: Dečko,dečko!!! Truplo: Molim?? Sin: Kako to da si ti jedini preživio??? Truplo: (S nestrpljenjem započne pjesmu);HAPPY BIRTHDAY 2 YOU...HAPPY BIRTHDAY DEAR... Pokupi tip žensku, ode s njom u sobu pa joj krene lizati pičku. Liže on tako i liže, kad odjednom naiđe na komad salame. Nastavi on lizat, kad odjednom nabasa na komad kruha. Nastavi on lizat i dalje, kad odjednom naleti na komad salate. Ovoga mu puta dopizdi, pa upita:- Pa dobro, što je sad ovo!!? - Ma ništa, to mi se jučer jedan ispovračao kad sam mu rekla da imam sifilis. Hoda baba ulicom i vidi na cesti rabljeni kondom. Sagne se, pokupi ga i posrce sve iznutra - Ah ta mladez, uvijek ostave najbolji dio. – - Mama, mama, zasto Marica nema pimpek ko ja, neg' ima nekakvu cudnu crtu medju nogama? - Pa cuj Ivice, to je malo komplicirano.., dok sam radjala Maricu uz carski rez, doktor je malo jace potegnuo skalperom, pa eto otud Marici ta crta medju nogama... - U jebote, onda je baka dobila sa sjekirom... Sjede dva frajera i takmice se u tome kome je ona stvar veca 1: "Moj je 29cm..." 2: "E moj je 30cm..." Prilazi im djevojcica i kaze: - "Mome tati je samo 10 cm...al\' svejedno boli." U mrtvačnici se zaposlio nekrofil, i neka cura, koja isto radi u mrtvačnici, se zapalila za njega. no on nije trzao jer je ,eto bila živa. jednog dana ona je zaspala na stolu za sekciju, a ovaj nekrofil je pomislio da se ubila i da mrtva leži, ap je odlučio iskoristiti situaciju. Krene on nju jebat, ova je skužila al se odlućila pretvarat da spava, i tako njih dvoje uživa, ova potiho sve dok nije počela svršavat, i onda zavrišti. Nekrofil, sav u šoku gleda, šta je sad to. Trenutak kasnije, oni se oblaće i cura veli: " ne mogu vjerovat da si me išo jebat samo zato što si mislio da sam mrtva!" A on kaže:"Ne mogu vjerovat da bi se netko pretvarao da je mrtav samo zato da bi ga netko pojebao." pita štef iveka: ivek, se ti bojiš kravljeg ludila? ivek: ne uvijek, samo kad se kasno vraćam doma Igra se mali deformirani dječak ( nema ruke, noge, samo veliku glavu), kad ono pufff pufff izrastu mu male nožice. Brzo ode do mame: "Mama, mama, glee, imam noge!" Mama će: " Bravo sine, bravo! Ajde pusti sad mamu da pere suđe." Ode mali deformirani dječak nazad u svoju sobu, igra se, igra, kad ono opet pufff i narastu mu male ručice. Brzo ode natrag mami u kuhinju. " Mama, mamice vidi,vidi, imam ruke!" "Bravo sine moj, bravo, tata će biti tako sretan kad te vidi!!! Ajde odi van pred zgradu, da ga razveseliš odmah kad se bude vraćao s posla!" I ode mali van. Za pol sata dođe muž sa posla i s vrata poviče:" E ženo, da znaš kakvog sam pauka sad zgazio pred zgradom!!!" Jel znate zasto Židovi imaju duge noseve?????? Jer je zrak besplatan!!!!!!! Ljubili se decko i cura na onako socan francuski nacin i sad odjedanput cura prekine poljubac i kaze: -oprosti progutala sam zvaku -ma nije to zvaka to sam ja malo prehladen Zasto na ciganskoj svadbi na svakom cosku ima mesa i govna? Da se muhe ne skupljaju na mladu! Uhvati vampir zlatnu ribicu i ona ga moli da ako ju pusti da ce mu ispuniti jednu zelju. -kaze vampir: u sljedecih 200 godina zelim piti krv samo zenama! i ribica ga pretvori u Always Ultra znači samo crnjaci..samo crnjaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo mali edit, meni je ova verzija efektivnija: "lupkajuci stapom uz bankinu slijepac dodje do raskrsca: oslusne lijevo - nista, oslusne desno - nista, polako krene kad nakon dva koraka TRAS! NOVI PASSAT TDI - TIH DO BOLI!" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde pročitaj pravila još jednom ![]() Već je bilo banova zbog ovakvih "viceva" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Gura mali Ivica ruku u sulfatnu kiselinu: "Mama mama ova tegla nema dna!" : roller : Kaže mama slijepoj kćerki: "Vidi što sam nabavila, stavi ove kapi u oči i do sutra u jutro ćeš progledati!" Budi se kćerka slijedeće jutro, otvara oči...:"Ali mama, ja opet ništa ne vidim..." Mama: "haha, prvi april!" Koja je razlika između beba i pijeska? Pijesak ne možeš vilama trpati u kamion. Koliko crnaca treba da se prekrije krov? Ovisno kako tanko narežeš. Koliko beba treba da se ofarba zid? Ovisno kako jako zamahneš. Zadnje izmijenjeno od: Crais. 29.04.2006. u 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pre dobro ![]() ![]() ![]() Imam ih i ja par al me strah bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mrkonja je u pravu. Uglavnom zbog rasizma, pedofilskih fora, četnika/ustaša i tako to. Da ne bi bilo nismo-znali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni najžešći: Zasto na ciganskoj svadbi na svakom cosku ima mesa i govna? Da se muhe ne skupljaju na mladu!
![]() |
#10 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
kad sham owo prrochutao ,ja zamrachio..heheh loodara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
gle nisam ni rasist ni neki bolesnik..ako je bed..lockaj topic..mei ni bed...pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|