|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Prebacivanje video materijala na comp.!help
Trebam neki program pomocu kojeg bi prebacio sadrzaj sa kamere sony ccd-trv208e na comp koristim karticu leadtek vc 100xp,a program(winfast pvr) koji sam dobio sa njom javlja mi gresku "capture stopped! device may be lost" .Koristim comp. intel 2.8 mhz 512 mb ddr ram.help me |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Adobe Premiere Pro
Bok, ja sam dosad za takve stvari koristio samo Adobe Premiere Pro program koji moze puuuuuno vise od samog prebacivanja materijala sa kamere na komp. Ali ga spominjem jer je najbolji program za montiranje za Windows OS. Prema mogucnostima je potpuno profesionalni program, ali dovoljno jednostavan za bilo kakvu vrstu montiranja. Cijena je, jebiga, basnoslovna (ne znam jel preko 10 tisuca kuna) ![]() ![]() Evo ti link za program, imas i spomenute ostale programe koji mogu konkurirat Premieru(za Linux je besplatan a opet dobar): http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Premiere Inace, znas da ti treba firewire kabel i fireware uticnica na maticnoj za prebacivanje materijala u punoj kvaliteti? Ako nemas taj utor na maticnoj, mozes za stotinjak kuna kupit karticu sa utorima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|