|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
3DLABS?
jel ima netko kakva iskustva sa 3dlabs-ovim karticama?posebno me zanima r500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Zašto je 3DLabs pod ATi? : stoopid 3DLabs je zasebna tvrtka
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
to su kartice za profesionalnu uporabu, mislim da tebi tako šta ne treba... ako se već baviš CAD-om uzmeš si fino 6600gt, 6800 i forsiraš pomoću riva tunera profesionalne opcije i dobiješ grafu iz quadro serije (nvidijin odgovor na 3dlabs kartice) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
nije samo za cad, treba mi vecinom za 3d studio, lightwave i sl rendering/modeling programe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo na 3DLabsovoj stranici usporedba Realisma 500 i nekih drugih http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=304
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ako imaš love onda ju uzmi ako ne , onda idi na neku nvidiju iz 6xxxx serije pa ju otključaj na quadro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako imas love i nije ti problem dati za vga vecu cifru onda uzmi 3D Labsovu neku,ili nV Quadro ili Ati FireGL, ako ne razmisli o ovim mogucnostima iznad iako nijedan softmod i takve pizdarije nece imati mogucnosti jedne 3D Labsove kartice. Ako ti treba neka pristupacna prodaje ti Router (barem je prodavao) Ati FireGL 3100 za nekih 450-500kn pa mu se javi.
![]() |
#8 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
nađi neku geforce što sličniju nekom quadro modelu i modaj ju, to je najjeftinija varijanta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|