|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
adsl firewall??
Pozdrav svima!! Imam jedan problemcic....imam ADSL Wlan gigaset SE515 router...problem mi se stvara kad igram igre prek neta...uglavnom starcraft...kada startam igru i spojim se na battlenet ne mogu napravit sobu za igru....odnosno drugi igraci ne mogu uc u moju igru..pise im THE CREATOR OF GAME HAS SET EXTRA HIGHT LATENCY...kada ja ulazim u tuđe igre onda nema problema...kaj da ucinim da mogu sam stvorit svoju sobu za igru ????????? neki tipovi su mi rekli da trebam zgasit firewall na routeru...zvao sam t-com al oni nemaju pojma o nicemu...jel mozda u tome stvar????? inace jos imam zonealarm pro al probo sam i njega ugasit al opet nemogu sam napravit svoju igru.... plz hlp....tnx!!!
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mozda treba napravit port forwarding?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo ti upute: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36550
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
pa općenito zna biti problema s tcom-ovim Firewall-om za adsl,, ja sam to maknuo(isključio) na korisničkim stranicama. e, sad na D-link routeru je trebalo eneblati određeni port kroz koji battlenet ide (ne sjećam se koji,ali ti mogu pogledat navečer i javiti),međutim jučer sam dobio isti takav router se555 i nisam morao ništa prepravljat što se tiče portova a starcraft je isao bez problema.....
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Citiraj:
ja sam jučer dobio se555,potom ga resetirao i na kraju (preko lan-a spojen) igrao bez problema,,e ako imaš sp2 windows firewall probaj i njega isključit....jer što će ti milijun firewall-ova router je firewall a i imaš Za (ja koristim kerio) i to bi ti trebalo bit dovoljno... btw igram BW sa frendovima i jako sam ti loš,,ne mogu bit lošiji, al sam entuzijasta zato ![]() ![]() ![]() :clap:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni je T-com FW stalno uključen, isto i AV i Antispam pa se igram najnormalnije na netu. Spojen sam prek Siemensa C-010-I u router modu. O tom po tom da je router firewall ... je ako si namjestio FW opcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
stef ..onda si krivo nes namjestil ak ti sve radi ![]() eve jos jedna slikica sto nadjoh na svom se555
što me snađe da se ovdje nađe! Zadnje izmijenjeno od: gremlin33. 25.04.2006. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
nije problem igrat nego hostat igru
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
E....ja ti imam router SE515 i nisam naso ovakve postavke kao sto ti imas na SE555....najslicnije kam sam naso je ovo.... ![]() ...al bed je kaj neznam podesit... ak odem na Select predefined applications from the list pojavi mi se ovo... ![]() ....jel mozes plz rec kaj da ukucam u ove prozore na prvom ekranu....tnx
![]() |
#14 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
"*Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k." Dečki-pa nije valjda problem lupit slikicu u thumbs? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
jooj sorry tek sad sam vidio ovo,,,na poslu nemrem nis al cim dodjem doma mijenjam slikice naravno vip-terminator : Define applications manually Application name :neš proizvoljno npr "Starcraft" Port - tcp - 6112 - 6112 Add to the list i to je to
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|