|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Tv Tuner???
planiram kupiti za svoj laptop TV tuner AVERMEDIA TV Box7 Live i zanima me dali ću ja sada moći preko tog tunera sebi na laptop prikopčati 5,1 zvučnike koje do sada nisam mogao. Input Signal: - Coaxial TV antenna input - Audio input (R/L) - VGA input - S-Video input - Composite (RCA) video input - PC audio input Output Signal: - Audio output (Ear phone) - Audio output (Speaker) - VGA monitor output Evo ga to pise za tuner ulazi i izalzi pa da li cu moci u njega piknuti zvučnike i da mi normalno rade na laptopu. Zvučnici su inače nis posbno: Zvučnici CANYON, SP-51, (Subwoofer + 5 satellites) 5.1 Channel Surround Snaga: 20 Snaga po kanalu: 2 W Snaga subwoofera: 10 W Frequency Response 100Hz-19kHz Akustička impedancija: 25000 Ohm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemaju zvučnici nikakve veze s TV tunerom. Za pravi 5.1 zvuk ti treba bolja zvučna.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: DR_J. 27.04.2006. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
da ona tri mala prikjučka svaki je druge boje zeleni,zuti,rozi. Audio input (R/L) PC audio input sta nije to to?? Rihgt-left i audio input,ja mislim da bi se trebalo dat u to prikopčat i da radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne, to nije to. Ali krenimo redom. Ovaj tuner na slici nije tvbox 7 nego tvbox 9. I jedan i drugi su samostalni uređaji i za njih ti uopće ne treba računalo. A pogotovo laptop. Spajaju se isključivo i samo na monitore i projektore sa VGA priključkom. A što se PC zvučnicka tiče, oni se spajaju samo u štekere koji su označeni kao output(izlaz), kojeg na ovom tuneru ima samo jedan. I da, dobro tije domy rekao-5.1 zvuk ovisi o zvučnoj kartici, ne o tuneru. Ak ti treba tuner za laptop, traži dalje, nešto što se spaja na USB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|