|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Kvrckanje TAGANA 430W Easycon
jedan dan kad sam zgasio komp i kad se je vent od napajanja počeo polagano gasit onda sam čuo kao neko kvrckanje(ko kad staviš papir kraj venta pa on ide po njemu)...mislio sam da je možda problem negdje drugdje ali kad približim se napajanju dok radi onda čujem kak nešt ko da kvrcka u njemu...nije to neki strašan zvuk ali ak već imam takvo napajanje onda očekujem da bude tiho...frend kaže da je možda ležaj od venta otišo ali ak to pogledam ili otvaram onda gubim garanciju... a na servisu će mi garant reći da sve super radi i neće mi mijenjat. kaj vi mislite== |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa i moje kvrcka, ali moje je i stariji model...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjerovatno elektronika dise nakon sta se ugasi racunalo! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni ništa ne kvrcka,isto napajanje ko i kod domy-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čuje se samo kad skroz prisloniš uho i to povremeno, više-manje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ležaj venta. lagano kvrckanje kod nizih okretaja 12cm ventova. Česta pojava. Jedna cijela serija Yate loona je imala tu grešku. Sa višim okretajima u 90% zvuk nestaje. Nazalost, mislim da nema pomoči čak i da rastvorite napajanje i podmažete vent. Elektronika sigurno nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
jedino da promijenim ležaj ili zamijenim sa nekim drugim ventom....kaj mislite? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Ja imam isto napajanje ko domy, ali nisam primjetio nikakovo kvrckanje. |
![]() |
![]() |
|