|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pomoć pri kupnji
konf. koju planiram kupiti je ova: AMD Opteron 144BOX, 1.8GHz Epox 9NPA + ULTRA,sck.939 2*1GB PC3200(400Mhz), Samsung,ST Hitachi 160GB SATA300 DVD+rw/-rw/ram LG GSA-4166b Powercolor Radeon X800XL Codegen midi tower 6099-ca(BRIZA) Čiftek 410W Sve je iz Ve-mila Pa šta vi mislite na čemu bi mogao uštediti koju kunu, šta bi trebao pojačati i tak, konf. je za mi je za sve, pretežno igrice i tak. HVALA
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Umjesto X800XL, zemi Point Of View 7600GT....razlika u cijeni ti je kojih 100 kn, a 7600GT je bolja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa splati se definitivno, od viška RAM-a glava ne boli. Kaj se tiče igara i programa, ima ih već čist pristojan broj koji zahtjevaju čim veću količinu RAM-a za što ugodniji rad. Ako ti (koji slučajem) trenutačno ne treba 2GB, onda zemi 1GB, pa kasnije još 1GB......u suprotnom odma (ako ti to financije dopuštaju) u startu zemi 2GB i nemaš brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja bi Preporucia bolju grafu jer je uvijek lako kupit jos Gb rama i nisu igrice nego IGRE |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
pozdrav .ja bih ti radije preporucio 1Gb ram a umjesto tog da uzmes bolju graficku ili operon 146 jer ja mislim da 1Gb je vise nego dovoljno za sve sadasnje igrice . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|