|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
spy sherif
na drugom kompu imam spy sherifa ali ga nemogu maknuti s ad-awareom niti sa spybot&destroy, ima koji besplatan program da maknem taj spyware |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
To mi je buraz pokupil, i isto ga se nije mogel rijesit... Reinstall windowsa je mislim najbolje i najsigurnije rjesenje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
podforum --> softwareski problem. sticky-i nisu pisani bezveze. svaki spyware se da rijeshiti. trenutno nisam sa vremenom da objashnjavam, prochitaj sticky-e, baci oko na google i upite tipa "spy sheriff removal tool", jer postoji nekoliko uputa i removal alata za uklananje spy sheriff-a. hijack this, cwshredder....malo akcije... ![]()
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledaj malo http://www.tek-tips.com/viewthread.c...1074019&page=1 i progooglaj malo, imas masu savjeta ![]() @edit dobro ti je Atha rekao malo akcije i googlaj, trazi
![]() |
#5 |
Premium
|
reinstaliral sam win. najsigurnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
besplatni programi za to neveljaju uzmi Spyware Doctor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma ozbiljno?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
spy
skeniraj komp u safe modu sa ad awerom ili sličnim i to ti je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji lud program taj Spy Sherif... meni jučer uletio nekakav virus u komp i sranja... Nisam mogo ostat od Avasta, samo je izbijalo. Tako ja resetiram komp nasilno i pokrenem ga u safe modu. Kad sam pokrenuo Avast, nešto je bilo, pa me tražio da restartiram komp i Avast je pri bootu skenirao komp i otklonio viruse. Ok, kako tako se moglo radit, al' vidim ja desktop mi ne radi, windows firewall mi ne radi, onako vide se promjene. I trayu mi iskače prozorčić da je kompjuter infektiran spywareom... ja stisnem na to, kad ono upali mi se Spy Sherif (ja do tada nisam znao da je to spyware), ja u sebi mislim: otkud ovo sada? On mi proskenira komp, i nađe neke spyware, ali da, treba se registrirat. Već mi je to sve nekako smrdilo. Budući da je bila friška instalacija windowsa, nisam imao raznih programa za otklanjanje. Ja sam tog SpySheriffa samo iz Add&Remove deinstalirao (: stoopid ). Onda sam skenirao s Ad-Awareom i sa SpyBotom (spybot je maknuo ta sranja), pa još jednom s Avastom, onda sam s TuneUp Utilitiesima pocleano sva sranja, napravio disk clean i sve ostalo. Sad više nema traga tim virusima, ali opet mi komp nekako čudno radi... pri startupu cijelo vrijeme nešto po hardu kopa... sve mi se čini da će biti format c: ![]() P.S.: pri svakom startu računala mi radi chkdsk... kako to isključiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|