Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.10.2006., 13:51   #1
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Pitanje za muzicare

Trebam neki program s kojim bi mogao usporiti pjesmu ali bez mijenjanja pitcha?Postoji jedan program zove se Amazing Slow Downer ali mi ne radi dobro,izbaciva neki 139Error,zato bi mi dobro dosla alternativa.
Hrubi je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2006., 14:55   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Hrubi Pregled postova
Trebam neki program s kojim bi mogao usporiti pjesmu ali bez mijenjanja pitcha?Postoji jedan program zove se Amazing Slow Downer ali mi ne radi dobro,izbaciva neki 139Error,zato bi mi dobro dosla alternativa.

Gotovo svako bolje DAW sucelje moze raditi takve transformacije. Vecina programa koje sam spomenuo ovdje moze to raditi. Dan danas, najsofisticiraniji alat opcenito u domeni ovakvih transformacija jos uvjek ostaje DP

Kako je kod vecine PC-asa pa mozda i kod tebe ostala navika koristenja Cool Edit-a, mislim da u svim Pro verzijama on to radi bez problema. Danas Adobe Audition.

Od laksih alata (koje nisam probao) kao spomenuti koji kazes da ti ne radi... postoji Twist&Burn, ali i veliki broj slicnih varijanata.

Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.10.2006., 19:06   #3
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Gotovo svako bolje DAW sucelje moze raditi takve transformacije. Vecina programa koje sam spomenuo ovdje moze to raditi. Dan danas, najsofisticiraniji alat opcenito u domeni ovakvih transformacija jos uvjek ostaje DP

Kako je kod vecine PC-asa pa mozda i kod tebe ostala navika koristenja Cool Edit-a, mislim da u svim Pro verzijama on to radi bez problema. Danas Adobe Audition.

Od laksih alata (koje nisam probao) kao spomenuti koji kazes da ti ne radi... postoji Twist&Burn, ali i veliki broj slicnih varijanata.

snasao sam se sa besplatno verzijom Guitar&Drum Trainerom.Thanks enivej
Hrubi je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2006., 18:34   #4
COTOVODICE
Registered User

Datum registracije: Nov 2006
Možeš koristiti 2 manja programa za to,jedan je "Best Practice",a drugi je plugin za Winamp "Pacemaker".Mislin da su najjednostavniji za to a obavljaju zadatak.Oba su ispod megabajta.
COTOVODICE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno