|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Prijatelj mi je uzeo Toshibin laptop , kaže da mu je grafička ATI 9000, pa ga zanima kakva je i koje igre može igrat s njom, pa da mi navedete nekoliko igara koje će radit bez problema ( zna da ne može najnovije igre,nego nešto starije). Unaprijed hvala na svim komentarima !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
radit će večina igara... ove novije če malo štekat jer je grafa nešto slabija ali će ići (doom3, half life 2) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
LOL, radit... ovako, moći će ih pokrenut vjerojatno, ali na kojim rezolucijama i detaljima, to je druga priča.. s tim da neke od novijih dx9 naslova neće moći ni pokrenuti zbog nedostatka "što ja znam kojih shadera i podrške za neke pizdarije".. s igranjem se neće usrećiti, tu grafu je pregazilo vrijeme. jedino neka traži igre koje su izišle prije godinu i više dana... doom3 na toj grafi... nono: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
koje igre..... instalira igru.... proba i vidi mislim sorry glupo pitanje sta bi trebali nabrajati igre???? loooool moze 100% civ 1 pg2 super mario,solitare ine mine i flipere LOOOOOOOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
She`s back...
|
Evo, samo jedno moje iskustvo. Kolega ima neki laptop. Zaboravio sam kojeg proizvođača, no to nije ni toliko bitno. Proc je celeron, a grafulje je integrirana na ploču. Ima 256 MB RAM-a. RTCW mu se vuče ko krepana mačka. Trže ko da ima parkinsona. Prolazio sam mu par nivoa(jer je bio zapeo ![]() ![]() Za uredski rad i surfanje da...za igranje NE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
crash - joj, ma ne prepiremo se. relax u biti nijedan laptop nije predviđen baš za igranje, a ako i je takvi koštaju po 20k kuna.. i mogu se mjerit s kompom koji vrijedi 7-8... tako da kupovati lap za igru - debilizam svjetski.. možeš zavrtit neke starije igre i to je to. ali sanjati o doom3, hl2, nekim novim simulacijama, a nešto tipa oblivion neću ni spominjati! ![]() a bogati, neka instalira što ima i proba, nije ovdje nitko vidovit pa da zna što će mu radit na toj grafi. ali evo, imao sam tu grafu, pa su mi radile: COD1, cmrae rally2-3, hrpa igara koju su izišle unazad godine dane... i prije.. a na nove hitove neka zaboravi i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
crash009 radit će ti PES 5 sigu , imperial glory . meni to radi na toshibi procesor je 1.6 M ( pentium9 i grafa je x300 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Da se ja nadovežem... uskoro dobivam laptop... Intel Pentium 2,66Ghz 1GB RAM 9700 mobility to je inače desktop replacement... oću li ja moći zavrtiti COD2 na DX7 na 1280*1024 ( na exsternom LCDu ) onak sa normal texturama multiplayer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
i ja prvi puta chujem....prije dx7 shto se tiche laptopa i igranja, na nx6125 sa 256mb rama sam vrtio novi UT veoma zadovoljavajuce, bez i najmanjih trzanja. recimo civilasation 4 je tek na najmanjim detaljima bio koliko toliko igriv, ali dobro, ta igra na mojem rachunalu zna lagano trokirati...
![]() |
#17 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
On je mozda mislio na DX9, ali u to sam siguran da nema šanse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned