|
![]() |
#1 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Problem sa permission na ikspeu
Dakle imam jedan problem. Imao sam prije win mce (XP+SP1+SP2+MC) dakle u biti ista stvar ko i XP sa SP2 E sad. Kako ja imam mrežu kući, ja sam lijepo shareao sve što imam, i onda sam otišao na pojedine foldere u my documentsima i dopustio pristup samo adminu. Sve je to lijepo bilo funkcioniralo. Ja sam svoje stvari vidio, drugi nisu. I onda jedan dan mi nesta poceo win bacati greske, ovo ono, ko sto to obicno kod mene bude nakon mjesec dana koristenja. Te sam lijepo odlucio fresh format jedne particije i stavljanje novih doza. Nakon sto sam ih stavio, skontao sam da na drugoj particiji di mi je My doc folder je pola toga zabranjeno, meni!. Dakle i sad imam MCE, pa me zanima dali postoji neki program kojim cu ovo rijesiti na lak nacin ili da mi neko kaze di na XP SP2 ima ono za podesavanje posjedovanja (own) na racunalu pa da prisvojim podatke (to imam na drugom kompu na kojem je Win 2000 server) Znam i jos jedan nacin rjesavanja, a to je da uzmem linux i sve si zasticeno negdi skopiram u drugi fold, ali fakat mi se neda stavljati linux, pa ovo pa ono. pa eto ako postoji neki prog, mnogo biste pomogli |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
a.k.a. Krompirator™
|
sorry, ali kod mene u prop. foldera nema toga nigdje. reko sam ti da na WIN 2000 server ima, a ad a na ovome MCE toga nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Isključi Simple File Sharing. BTW, taj screen shot sam napravio na Win XP MCE. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
a.k.a. Krompirator™
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
:confused:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
a.k.a. Krompirator™
|
Domy, vidiš kaka je to telepatija? pa ja to našao, reko idem javiti na forum, pravim skrinšot i ti me prestigneš sa rješenjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Mi moze netko od vas reci GDJE da nadem update za XP SP2 -> MCE ?? Cuo sam da se moze samo skinuti update no nisam uspio nista iskopati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|