|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
integrirana grafika
da li je netko koristio integriranu nvidia 6100/6150 grafiku pa jel može reći da li se da šta igrat na njoj i usporediti je s nekom lošijom primjerice r9550, 9600, 9200 rezultate u 3dmarku ako može |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma kakav 9550, ta intgrafika je mozda u rangu sa 9200SE. Zapravo bi 6150 trebala bit brza. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imam ja 6100 integriranu grafiku... ocaj zivi... PES5 se jedva vrti... moram ga igrati na 800X600 i na medium detaljima a stvarno nije nesto zahtjevna igra.. probao sam NFS Most Wanted i mogu igrati jedino ak sve stavim na LOW... al meni je to i tako komp za ici na net pa nije bad...
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Definitivno ne možeš uspoređivati integrirana rješenja sa 9600 kartušom, a možda niti sa 9550. Ipak su to integrirana rješenja, čiji je cilj smanjiti troškove prilikom kupnje računala, a ovo su zasebne kartice. Čuo sam kako će biti neka matična sa integriranom 9600 ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
što se tice integrirane grafe... frend ima neki P4 3,0ghz...gigra rama..ne znam koja ploca..ali uglavnom integrirana grafa.. lik vrti Far Cry, COD2, DOOM3...na 1024x768x32...vidio svojim ocima..nisam mogao vjerovati...jerbo znam da su integrirane grafe loše i za word ![]() kolko se sjecam to je bila neka intel extreme grafika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
proc 2,4 Northwood, 512 rama i u igrama nemam niti blizu takve postavke. Vjerojatno je stvar u chipsetu i ostatku konfe.
![]() |
![]() |
#15 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ne znam koji chipset...kad saznam javim ![]() svaki dan s njim igram COD2 na netu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|