|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Bilo koji,samo spojis na 5v : wtf :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
To bi i ja rekao dok nisam čuo Vedranove GlacialTechove. Nakon 7 mjeseci su otišli ležajevi i čuju se. Ista stvar se dogodila kod rendule sa YS Tech ventom. U oba slučaja je penicilin bio Papst, imam tu jednog već dvije godine koji radi po pola dana i nema znakova habanja ležajeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Sticky je na ovom podforumu.....odma prvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
a silverstone?imam silverstone 120mm,everflow,i po mom sluhu,stvar se vraski cuje,dali bi se i on dao stisati ako ga spojim na 5 volti?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Probaj pa vidi. nisam jos videl vent koji se na 5V nije htel probuditi (sumnjam da takav postoji). Sigurno ce biti tisi, pitanje je dal ce airflow biti dobar...
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
moja preporuka su 120mm sharkoon system fan, na 12v se vrte na 1000rpm i nisu glasni, čuje se samo strujanje zraka, dok su na 7v stvarno nečujni ja imam 2x120 i 5x92, svi spojeni na 7v i gotovo se ni nečuju |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da ne otvaram novi topic, vasa misljenja: Arctic-Cooling AF12025 120mm vs Glacial SilentBlade 120mm
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
Imam 120mm glaciala i za razliku od 92mm zadovoljan sam njegovim radom...(92mm je na 12 V malo glasniji u otvorenom kucistu)
![]() |
#19 |
EMP moderator
|
Kratko spojiš kontakte od SENZORA, ne + i -.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Osim kad mu skineš senzor, al onda je na 12 užasan. Papst i Noiseblocker
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Bude se na 7 V nakon nekog vremena. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
trebam 2x120mm venta. uglavnom zanima me najbolji odnos prpuha i buke. prednost dajem tisini, ali opet da radi sto bolji prpuh. e sad mozda trazim i ofce i nofce, ali... vasa misljenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
TC se bude na tocno 7,01 Provjereno potenciometrom i voltmetrom |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovako, coolermaser 12cm, solidni ventovi, a na 7V nečujan, a još uvijek solidan protok.. imam ga na casu za ispuh, i odlično radi. ne bi ga mijenjao za ništa drugo. glacialtech, (imao ga) isto dobar na 7V, ali prednost dajem onda coolermasteru.. AC 12cm, nisma probao, jeftin vent, nemaš što izgubit.. na 7V i gotovo. sigurno dobar.. ako te brine kako sopjit na 7V, kupi gotove adaptere, koštaju 8-9kn.. Links ih ima sa sigurnošću. evo ti: http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.912.033 kupovati tako skupe ventove - bacanje novcca..... daj to više skužite ljudi... neka mi se pokaže vent koji se vrti na 2000rpm, a da je tih?! zaboravite na te priče, svaki vent na 7V je tih, koštao on 150 ili 30kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Ne slažem se stari. Ne čuje se šum strujanja zraka, ali sam čuo Vedranove GlacialTechove koji su nakon 7 mjeseci počeli strugati, grebati i škripati i na 5V. Papst s druge strane kod mene radi već drugu godinu bez greške. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel to Sharkoon System fan S?? BTW, jel zna tko dal bi bilo kod nas gdje Sharkoon-a Silent Eagle 120mm. Meni su ovi od 80mm odlični, a i veliki su dobili jako dobre recenzije samo što ih još nigdje nisam vidio. http://www.pro-clockers.com/article.php?id=127&page=2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|