|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: zamiranje
Citiraj:
cekaju se nove ideje ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Ah... cekaju se bolja vremena -> da zatopli. Kako vani, tako i u novcaniku ![]() osobno ne mogu nista radit, jel inace sve radim u podrumu-garazi, a tamo je sada preko zime jaaaako zima. A ni idejno realiziranje ideja mi bas ne ide, ako ste me svatili :confused:
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Re: zamiranje
Citiraj:
![]() ja to uopce ne vidim tako - isto je bilo preko ljeta, ljudi imaju i drugih zanimacija, provode vrijeme sa rodbinom i prijateljima i to je ok! a sa vremenom ce doci jos materijala, nadam se uskoro... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: zamiranje
ma sta mi mozemo a da oni s puno para nisu vec probali? nije fora radit sto su drugi radili a ideja fali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo na... tek da se zna... dugo vec mozgam o moddanju vlastitog stroja, ustvari slaganju novog pa imam par pitanja za vas stare lisce... pratih modding postove tu po forumu i fala vam ekipa na dosadasnjim stvarcama i uputama... nego sad imam problemac jedan a taj je vezan uz nabavku vodenog coolera za procesor... ima'l toga u nas... u Zg ofkors... a za vas kojima se ne da rezat vlastita kucista ima autronic neka kucista za koja se mogu kupit stranice od plexija sa fluo lampama pa ko voli nek izvoli... ak ima ko kakav prijedlog za mod slusam... ili na forum ili na mail... thanks... P.S. Stej bjutifl...
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
ali je jako skup. proizvodnjom blokova se u hr bave Ante, Mystificator, doctor Ice i Rak, sa tim da cijeli komplet nudi jedino Mystificator (http://www.mystificator.tk)... blokove od Ante i Doctor Ice mozes pogledati na http://www.3dnet.hr, a za Rakov projekt posjeti grupu overclocking na forumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ej prijatelji moji, imam jednu idejicu, prozirna tipkovnica! sta mislite? (naravno osvjetljena koliko je duga i siroka ![]() uskoro pocinjem raditi stol od plexija osvjetljen isto, ofkors...i ostale stvarcice u stanu pocinjem pretvarati u plexi ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
drugdje - samo popikas par ledica ili neon-string i to je to... jedino tastatura nije bas najkvalitetnija. a ako stvarno krenes u izradu namjestaja od pleksija, nemoj, radje uzmi staklo: manje se grebe, lakse se cisti, duze traje i na kraju bi te moglo kostati manje! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
nisam mislio na cisti plexi, nego na lexan. a mislim da mi staklo bas i ne moze biti jeftinije jer imam FREE LIFETIME SUPPLY of plexi & lexan! (san svakog boljeg moddera) a ha ha ha ha, sta kazete na to? ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Onda si stvarno zdunpi ako nam ne das bar 2 m2 plexija za nekih 100kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
ko treba? ![]()
![]() |
#14 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() Prvo mi treba da napravim posudu za vodu. A zatim i za "kuciste", tj samo za kutiju u koju bi pobacao komponente ![]() Kakve debljine imas, boje, cijena po m2 ? I jos mi nisi odgovorio kad ti pase za relay.....
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Vidim netko nudi lexan i pita ko treba... meni ce mozda trebat... takodjer kolega Miato... radis karnich za vodu? zanima me kolki mu bude kapacitet i kolko uopce treba vode za nekakovo coolanje proca.... daklem plan je slijedeci... MBO CHAINTECH, socket A, CTM7VJL-APOGEE de luxe, VIA KT400, AGP 8x, serial ATA, zvuk, DDR 400, USB 2.0 (ona crna opakog izgleda) AMD Duron 1300 MHz, 128 kb cache, socket A, BUS 200 MHz neko vodeno hladjenje... mozda Koolance :confused: al kosta para.... uf... mislim da ce bit Blok 1 ili blok 3 mystifikatorov iako i dr. Ice ima cool stvari... DDR 256 MB 184 pin, 333MHz, KINGMAX LEADTEK WinFast GeForce2, MX400 MAX 64MB SDR, bulk (ne treba jaca jer stvar ce sluzit iovak samo za reprodukciju na telku i u tu svrhu ide nekaj drugo) SIGMA DESIGN Real Magic Xcard; DVD video, Superbit DVD, SVCD, VCD (1.x, 2.0), DivX video, MPEG4, MPEG2, MPEG1 files; TV-out, SPDIF digital audio output, remote control PCI HDD od 60GB ili 80 (nedefinirano) DVD+CDRW combo wireless keyb+ opt. mouse Sve skupa u kucistu crnom s fluo lampom i plexi bocnom stranicom.... (klasika)... Otvoren sam za sve prijedloge i ideje... zasto vodeno hladjenje? treba mi tisina jer ce stroj stajat u boravku i ne smije bit bucan... S obzirom na to da mi je to prvi (nadam se ne i jedini) modd slusam sve zamisli i ideje vas iskusnijih... Sve ovo gore nisam navodio iz razloga prese*avanja nego jer sam naumio od toga nesto slozit pa trebam help vas iskusnih... thanx... B cyin ya all...
![]() |
#16 | |
(°_°)
|
Citiraj:
A za blokove... hm... mystificator je navodno dobar, dr. Ice navodno odlican (ali kvaliteta nosi i cijenu), a ja nemam nista za reci protiv ovih Antinih blokova. Dakle odluka je tvoja.
Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW Zadnje izmijenjeno od: miato. 26.01.2003. u 17:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
za sve cijene kontakt na PM, ali vjeruj mi ne zelis sam raditi tank za vodu, very zajebana stvar! budem ti dal instrukcije pa onda mozda i uspijes ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]() kao prvo, sve modove od tamo sam vec napravio, osim Epia Spherea. a kao drugo to ne bi bile ideje, moramo se sami neceg sjetit. neceg sto jos nitko nema. ja imam ideju, ali necu je s nikim podijelit (ha ha ha) dok ne napravim to, tako da ne bi bilo da ideja nije oriđiđi. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Napokon dočekao DNF :)
|
![]() vidjeh netko je spomenuo izradu stola od plex...več čega....pa možda se ova ideja i nebude svidjela svakom jer je mrvicu nepraktična u smislu prenošenja kučišta i to...ali zakaj jednostavo ne imat kučište???nego u stolu iskoristiš onaj prostor u kojem bi trebale bit ladice i od njega se napravi kučište...u njega se zašarafi matična napravi se držač za napajanje...ladica za hard...floppy...različite pržilice,CD-Rom-ove,DVD-e i to.....imaš prostora kolko hočeš za ak treba 100 kulera i pržilica....po želji si staviš čak i lokot na vrata...radi lopova ![]() neki budu rekli : DAJ KAJ SI LUD???PA VIDI SE DA SI IZ VRAPČA itd...al bi moglo biti fora..... što mislite o tome?????:confused: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Odlična zamisao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
vrlo dobra ideja....samo sto ce moj prvi stol ustvari biti stolic, na kojim ce CNC-om biti izrezbarena velika zmajčina ![]()
![]() |
#24 |
|
![]() MADBOY ....samo jedan ventilator od 50 cm...???...ma imo bi 10 komada...ono otvoriš vrata "kučišta" i unutra držiš sladoled... ![]() i pivu naravno.... ![]() ZED ...e kad to napraviš obavezno želim vidjet sljikice... ![]() mislim da če bit opakog izgleda.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Moderator
|
izgledat ce odlicno...ovaj tjedan idem na CNC obradu...jedva cekam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
|
![]() šaljem ti gajbu pive kad ti uspije.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. naravno držim ti fige..... ![]()
![]() |
#27 |
Moderator
|
fala fal, (na figama), a za gajbu te drzim za rijec ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|