|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ugradnja muzike u Golf V
Htio bih ugraditi u Golf V neke dobre zvučnike,subwoofer i CD/Mp3 player...mi može netko preporučiti nešt kolko bi to koštalo??? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo ( nije bas jeftino 4500kn ) Zvucnici Subwoofer Autoradio Pojacalo za woofer Pojacalo za zvucnike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
mislio sam nešt u rangu do 2000kn ali možda odmah ne uzmem pojačalo i subwoofer jer možda mi neće trebat.ne znam...ne kužim se u to pa zato vas pitam...kolko sam čito,u Golf V dobije se Radio uređaj sa CD playerom “RCD 300“ (2x20 W, 6 zvučnika).sad kolko je to dobro ne znam...prema iskustvu to nije neka kvaliteta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
uzmi onda ovo kaj ti je reko ali bez suba i bez pojacala za sub, kasnije ak ces imat para/potrebe zaguraj neki aktivni sub unutra i bok rade daj malo vise para za zvucnike ak mozes, nebu ti ni sub znacio puno ak bu ostalo shit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
SUB: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...R%20TS-W306DVC Elipse: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...EER%20TS-A6901 Pojačalo: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...GADE%20REN500S Radio: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...%20DEH-2800MPB Kutija za SUB: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...SREFLEX%2030cm Ukupno:2796kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
Uzmi onda samo ovo jer sam čuo kako rade i mogu reć da se auto dobro drmao. Elipse: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...EER%20TS-A6901 Radio: http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...%20DEH-2800MPB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
čekaj malo... da li ti uopće imaš Golfa 5-cu? jer5 kažeš da si čuo/vidio da 5-ca navodno ima 6 zvučnilka... zvuči kao da nemaš još taj auto... a ako ima to što si naveo, to ti je jako pristojan sustav, i neme neke velike potrebe za mijenjanjem. možda bi valjalo staviti bolji radic cd/mp3 palyer, a onda tek vidi kako zvuči, a ne odmah bacat pare na zvučnike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
a pošto će taj Golf V bit još dugo u funkciji onda moram i mjuzu sredit pa da sve bude za 5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Probaj stavit drugi HU...tj. neki bolji MP3 player.... za pocetak
![]() |
#14 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Za 2000 kn možeš dobiti dobar autoradio i par zvučnika. Ne možeš imati ovce i novce. Polako kupuj komponentu po komponentu kako budeš imao novaca. Možeš pojačala staviti kasnije i subwoofer s pojačalom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
Tako sam ja za svog Clia uzeo Pioneer DEH-4700MP i dva dvosistemca macAudio Premium 2.13 kao prednje zvucnike (ludilo od zvucnika za tako malu lovu, imaju 60W RMS... sto je IMHO podosta za 13cm zvucnike).. mozda jednom stavim i iza dva, no nisam neki frik pa sam jako zadovoljan (i iznenadjen) kako ovo dobro zvuci. Malo im nekad ne mogu nafrljit bas do kraja jer su u vratima pa se sve pocne trest... ali boze moj... za to nisu ni namijenjeni. To me je doslo cca. 1520kn, s tim da sam HU nabavio po (tada) 400kn snizenoj cijeni.
![]() |
![]() |
#18 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Koliko vidim, tebi mozda ni ne treba toliko dobar sistem jer se ne kuzis u to (ni ja previse, da ti pravo kazem)... ali za pocetak, opet kazem, uzmi dobar HU pa mozda vec onda budu stvari dosta bolje. Ne znam kakvi zvucnici idu u taj auto u seriji, moguce da su sasvim pristojni i da ce ti biti vise nego OK.
![]() |
#20 | |
Banned
|
Citiraj:
rađe se ja držim mjuze samo,ko bi još i gledo TV u auto,onda bi se trebo preselit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
ja za razliku od tebe imam dobru muziku a loš auto ![]() Auto je Lada Samara 1500S A unutra sam krknio Magnat sub, Magnat pojačalo, Magnat elipse, pioneer prednji zvučnici, autoradio sony kao što je mrtvo oko predložilo ![]() Buba ko nenormalno kad se vozaš... Jedina mana je što moraš kada slušaš muziku imat i šrafciger pri ruci da stežeš lajsne i ostale pizdarije koje se opuste od prevelikih vibracija ![]() A sve skupa sa kablovima je koštalo 4.500,00 kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
To me podsjeca na mog frenda s faxa koji je u stojadina ugradio neki bijesni Alpine HU, ogromne elipse i par dvosistemskih 16-ica... i, naravno, ogromni sub u bunker.... i kad bi malo jace nafrljio sub, vani bi se cula samo tablica koja zveči od vibracija..LOL! Ali ajde, auto bar nije bio hrdjav... jer je sva hrdja otpala od vibracija ![]() Kasnije je nabrijo neku peglicu..i izvadio zadnji sic da bi unutra ugurao mjuzu..ma LOL..frik totalni
![]() |
![]() |
#23 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() Uglavnom..poslusaj ti to sto bude unutra prvo, pa tek onda odluci. Npr. sistem kojeg je frend dobio sa Peugeotom 206 1.6 SX je jedva malo losiji od mojeg. Ovako, za uho prosjecnog slusatelja se jedva primjeti razlika... ako bas ides slusat pazljivo. IU sto najludje, razlika se najvise osjeti u bass-u (njegov sistem kao da ima mutniji bas malo..ali jedva primjetno). Znas ono...kad cujes nesto dobro..tek onda vidis nijanse u onom losijem ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
da se jos malo umjesam ![]() vidim da zelis dernjavu i potres, izbjegavaj spajanje bilo kakvih zvucnika bez pojacala tj. direktno na kazich takoder cuvaj se i jeftinih dvosistemaca i trosistemaca bez obzira sto se zovu kenwood, sony, alpine ili kako vec i bez obzira kako mocno izgledaju, prije ili kasnije odvrnut ces sustav previse i ostavit ga tako dovoljno dugo da unistis visokotonce a onda je banana ako bas moras imat sub uzmi aktivni, puno manje zajebancije i puuuno jeftinije ako imas gdje poslusaj Rockford zvucnike pa se probaj snac na crno jer su JAKO skupi ja imam 2 prastara ovalna 2-way i vrijede svake kune, ruzni ko smrt ali tjeraju vlasnike sminkerskih zvucnika na plac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
E... sta se tice ovih mojih macAudio.. to su mi preporucili ljudi koji se kuze u mjuzu, kazu da su sigurno u rangu mnogih razvikanijih marki koje dodju i preko 800kn par takvih dvosistemaca, pa neka uzmem to ako nemam puno love. Imaju svoju skretnicu(naravno) i iskljucuju se tweeteri u slucaju da se pocnu pregrijavat. Zvucnici su me stvarno odusevili. A i lijepo izgeldaju za tamno plavom membranom ![]() ![]() Da uzimam mjuzu za drugi auto, vjerojatno bih opet uzimao macAudio zvucnike........
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Daj kupi pošten radio sa 4 rockfordova zvučnka i da viš zvuk koji buš imo! ja imam u cliu sony mp-80 i 4 rockforda i muzika je glasnija i čišća od frendovih 6 zvučnika sa wooferom i dva pojačala!( zvučnici i sve je iz čipoteke a pojačalo je neko mistic) a sada imam u planu metnut još elipse od rokforda sa alpine pojačalom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|