|
![]() |
#1 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
web početnik
dobio sam neku želju da naučim izrađivati web stranice pa sam tako i krenuo... počeo sam učiti HTML osnove, jer mislim da je to osnovno kod izrade web stranica (valjda) i sada kada sam kolko-tolko svaladao HTML nemogu se odlučitit između php-a i asp-a zanima me koji je bolji (lakši za nooba, učinkovitiji i sve to) i da li postoje još neke stvari koje bih trebao znati ima već jedan topic o tome, ali ste totalno zakomplicirali.... molio bih da postaju samo oni koji su radili u jednom od ta dva : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako nisi ziher da si baš savladao SVE osnove html-a, css-a i xml-a, onda još nemoj ulaziti u php i asp www.w3schools.com posjeti obavezno za daljnje upite se neću javljati jer ne ispunjavam tvoje uvjete lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
na toj stranici sam i prošao tutoriale, nisam sve al' ide polako ajd napravit ću iznimku ![]() ...pa slobodno reci što misliš o jednom i drugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Evo, ako ti se neda citat cijeli tekst (meni se bas i nije dalo) pogledaj tablicu.. Vec sam ti u proslom threadu rekao sve sto sam imao. Ja programiram u asp.net-u i php-u i ne razumjem kako ne mozes shvatit da su php i asp konkurentni, tj. da nemos reci da je asp napredniji i bolji za korisnike.. Ako te zanima kako to sve radi javi se na PM..
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Hm, ako se mislis baviti samo webom onda uci PHP inace ti preporucam ASP.NET jer ces ipak nauciti OO način programiranja i slicno. Ali to je moja subjektivna procijena. Mislim da ces PHP lakse svladati nakon HTML-a ako ne znas programirati. Za ASP.NET ipak moras znati neki od programskih jezika C#, VB.NET itd. Tako da si malo sve zbroji i odluci.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
preporučujem ti php.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|