|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
x1300 agp
jel postoji neki ultra dobar razlog zašto ovu karticu NE uzeti? u linksu je nekih 800+ kuna...kako stoji sa hlađenjem, jel se može zmontirat nekaj tiše, bolje...? 99% vremena se ne igra s njom, eventualno malo iljušin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
cijena je malo jaca, ali posto je agp i opravdana . mislim da neme neki razlog . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ja bi radije uzel 9800pro nek tu,probaj navuc jos malo pa uzet 1600pro edit:sad sam procital da se ne igra s njom pa tako da ti je 1300 dobar izbo. navodno te nove x1x00 kartice imaju super kvalitetu slike...
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
I mene zanima moze li se ventilator zamijeniti nekim pasivnim hladnjakom, jer mi je svaki izvor buke nepozeljan. Obzirom da ju ni ja ne bi koristio za igru, koliko je sigurno onesposobiti ventilator, a ostaviti alu plocicu kao hladnjak? Ili mozda zamijeniti s pasivnim hladnjakom Radeona 9000 koji mi je pri ruci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
|
pa evo, ja posjedujem X1300 ali u PCI.e verziji... igra na default taktovima, nije bog zna što kako jaka,,, zapravo, slabija je od moje stare 9550xt infinite... u tom pogledu na opravdava cijenu, i bolja je kupovina 9800pro.... e sad, druga je stvar što se ova moja da clockati ko blesava, i onda je dosta jača od infinite, čak i kad je infinite bila clockana... a slika.. hmmm... nekakva mala razlika postoji, slika je malo oku ugodnija, ali ništa ekstremno.. ako se ne igraš, onda kupi nešto još jeftinije, tipa x300.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
x300 nema na agp-u . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() mislim da bi iljušin bio : giljotin s njom, srećom nemam vremena zadnjih mjeseci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
još nekaj...kaj je sa onim 'novim' atijevim control centrom? jel to banana, još uvijek treba .net instalirat? samo zbog toga bi rađe uzeo 9800 frend je instalirao vb.net i comp mu se vuče ko mrtva krava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Instaliraj Omege pa ti ne treba taj CCC. Ili mozes uz "prazne" Ati Catalyst drivere instalirat AtiTrayTools. Ja se ne bi brinuo oko tog CCC, ima toliko manjih i prakticnijih drugih rjesenja
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
x1300 slijeće |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
evo kopao sam malo i nema baš nešto ultra izbora... u hgspotu je neka sapphire low verzija sa pasivnim hladnjakom (128 mb memorije) u linksu imaju sapphirovu sa 256 i aktivnim hladnjakom u diskontu24 imaju gecube nema slike; na gecube www ima aktivni da li je dovoljno staviti neki dobar pasivni hladnjak? koji? da li zalmanova beštija ide na to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
|
stavljati Zalmana na tu karticu je - em nepotrebno, em overkill... sapphireovva moja ima veliki crni plosnati pasivac na sebi, na koji sam zalijepio 8cm vent /imaš thread **OC 1300**/ http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36748 koji hladi odlično, Zalman potpuno nepotreban... a ovo se ne čuje jer je vent na 5V, a pasivac je na dodir ruke hladan. kupi Sapphire.. pazi da je 128bit-na, ima ih dosta 64bit... i da je punog layouta, da nije neka prepolovljena.. Gecube su dobre kartice, vidi nju, ili sapphire.. a ako je nikakva razlika u cijeni kupi onu sa više rama. ja imam sa 512mb, i mogu ti reć da ne škodi. a ako možeš kako, probaj vidjeti koja je memorija na njima.. moja je 2.8, i ide na 750mhz bez beda, a default je 500mhz... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|