|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Net u Velikoj Britaniji
Carphone Warehouse, najveći britanski i europski prodavač mobilnih telefona, predstavio je besplatni DSL. Besplatni širokopojasni Internet dolazi uz mjesečnu pretplatu na fiksnu telefonsku liniju koja stoji 10GBP ( 110 kuna) mjesečno i omogućuje besplatne pozive unutar države , besplatne pozive na fiksne brojeve u 28 država te besplatni promet internetom do 40GB mjesečno , brzinom do 8Mbps – četiri puta brže od dsl-a u Hrvatskoj… Izvor: teletext HRT-a , str 547 . I što reći na ovo??!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Ja necu nista reci. Samo cu se plakat! |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Živio T com : goood : Omogučimo švabama JOŠ bolji život : goood : Živjeli naši prijatelji njemci : cheers2 Ajmo im i bolnice prodat : goood : : cheers2 |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Da je nama nas TITO ziv, sad bi internet bio besplatan. Zivjela Yugoslavija ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
LOL, i na PC Ekspertu ima yugonostalgičara... Eurokrem, Yassa trenirke i šoping u Trstu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Baaaaaaaaah idem se zapaliti :-(
#13 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
btw, ako nisi procitao pravila, zabranjeno je raspravljati o politici!! |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Najbolje od svega je to sto je to Velika Britanija a poznato je da je njima sve zivo puuuno skuplje nego u ostatku europe. kao banalan primjer odes kupit pecivo u pekaru i kosta te funtu, kutija pljugi kosta 5 funti.... tako da je njima ovo teska bagatela. otprilike ko da nama to ponude za 30kn. a to naravno necemo nikad docekat. |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
vodokotlic ima pravo. Kod njih vam je hardware i software jako jeftin, a hrana i odjeca je preskupa. Sendvic koji kod nas kosta 10kn kod njih vam kosta 50kn.
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
takvo nešto će kod nas bit otprilike NIKAD |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Druže-evo tebi jedna lijepa bananica na 24h, druga će biti na 14 dana najmanje.... |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja bi zamolio sveprisutne da se ubuce okane ovakvih posteva jer iako naidju na ovakve podatke neka ne budu bezobrazni i neka to zadrze za sebe jer je bolje da pate samo oni, a ne svi mi... Svi znamo kakvo je vani stanje, ne trebamo svako toliko osjecat gorcinu u zelucu zbog ovakve nepravde... Kod ovakvih stvari politika je najveci krivac, ali necemo razgovarati o njoj.. Jedino sto cu rec je da bi zaista bilo bolje da vladamo sami! I zato - kupite sutra novine i vidjet cete jednog pasivnijeg clana pce foruma (mene) na naslovnici.. Tko ce sutra nastradat - to nije bitno, ali jadan onaj koga se prvog docepam.. Ali.. da budemo malo ozbiljni... Lijepo je sto vi kao grupica ljudi radite sa onim donacijama... Ali imate i na ovom forumu ljudi cije obitelji ne uspijevaju krpati kraj sa krajem, a imaju djecu kojoj je naravno racunalo, a jos vise internet itekako potrebno.. Svi kukamo, naravno, jer je ovo iz dana u dan sve teze i teze i nema pomaka na bolje... na stranu price i nadanja da ce ubrzo biti bolje, konkurencija, blabla dok u realnosti monopolisti samo jos vise ucvrscuju svoj polozaj. Iskon kao nekakva nada sviju nas je pao ne pod ruke, vec pod noge t-comu... Ima nas jako puno koji nesto znamo, koji nesto razmisljamo, koji nesto kuzimo, pa samo na ovom forumu ima toliko ljudi, na newsima ih ima na pretek, ma na svakom mjestu, ali sve sto se radi nema nikakvog efekta jer nase jadikovke cujemo samo mi sami.. Tako da mislim da bi se konacno mogli organizirati nekakvi konkretni planovi.. Masa moze cuda napraviti, samo ako ima volje (a ima) samo ako ima znanja (a ima) i samo ako ima dobre ogranizacije (a bit ce) Sto mislite? Sve se moze mjenjati... jer mi ne zivimo u nekoj snaznoj drzavi gdje sve funkcionira kako treba i mislim da bi odgovorni papci bili u cudu kada bi se pocelo nesto dogadjati.... |
![]() |
![]() |
#25 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Sta reci pa nista pogledajte samo janeze... Oni su na pola sata voznje od Zagreba a imaju 10x bolji net....
#26 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Konkurencije ima ali je nevelika, malo se smanje cijene, konkurenti ko da su se dogovorili, nude iste ili gotovo iste cijene i između cega bi mi kupci trebali izabrat? |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
I slažem se u potpunosti da treba se malo organizirati, jer ovako stvarno nema nikakvog smisla
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima jedan tip, vidio sam na newsima, a bilo je i u novinama - stalno je pizdio zbog toga sto nije mogao imati dsl, skupio je dovoljno potpisa za onu akciju budi heroj ili kako se to vec zvalo i svejedno nije dobio. Na kraju je dosao i izresetao neki kombi t-coma ili tako nesto - ne sjecam se tocno sto je bilo, ali tip je reagirao. Na pogresan nacin doduse, ali je reagirao! |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
: hitthewa : hitthewa : hitthewa Citiraj:
|
|
![]() |
|
|