|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Instalacija XP-a sa harda
e imam jedan komp koji slažem i nema optike nikakve, sad imam hard-disk koji je sad u usb ladici pa bi ga stavio u taj stari komp. stari komp ima floppy. kako bi najlakše mogao (ako je moguće) instalirat windowse xp kombinirajuć hard i floppy. koje fileove kopirat na hard i to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
šta se nemre? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam nikad cuo da je neko instaliral XP bez optike... Bilo je onih fora da se prebacival image jednog harda na drugi (ako je komp isti)...
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
a zakaj bi moral sarafit optiku? polegnes komp, spojis optiku, snimis windowse i drajvere i sve onda mos preko mreze instalirat ostalo...
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
gle znaš šta sam ja mislio. napravit dvije particije dok je još hard u usb ladici. na drugu particiju skopirat fileove sa xp cd-a. napravit boot disketu, hard premjestit u stari komp, podić sustav sa diskete, d:setup.exe i krene instalacija(savršeno u teoriji), i onda se sjetim da u ovom kompu koji koristim nemam floppy sustav. dem.: Machineg i sad se sjetim pa imam 30 kolega u razredu koji imaju komp još u školi 25 računala sa floppyem. pa idem napravit sutra disketu pa ću probat. to boldly go where no one has gone before ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neće ti to funkcionirat jer bi setup.exe ima u sebi naredbu kopirati fileove sa x:\windows u y:\windows gdje je x pogon na kojem se setup.exe nalazi a y pogon koji si odabrao i nigdje te neće pitati "otkuda" da kopira te fajlove |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
al ako na disku ovom iz usb ladice nema niš nego identičan sadržaj ko na winxp cd-u (bez naddirektorija) ne vidim zašto ih nebi instalirao bootajući sa usb-a, ukoliko ti bios to podržava, a svi novi podržavaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
A d probas s ovim http://www.tomshardware.com/2005/09/...n_your_pocket/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Skini s microsofta komplet za instaliranje XP-a s disketa - 6 komada. Ne sjećam se kad sam to zadnji put radio, ali čini mi se da nakon što ih svih šest izredaš, setup može nastaviti iz foldera na hardu. Ako ne crkneš od gladi i umora u međuvremenu.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
WIN98 se bez problema mogao instalirati sa recimo D: drive-a. Nema nikakve veze sa X,Y itd odakle ce instalirati itd itd. Bootao sam sa diskete i isao na D:\win98 (tu su mi bili fajlovi od win98 cd-a) i upisao setup.exe .I sve je sljakalo. ALi tada s to bile FAT32 particije pa je bilo lakse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|