|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
MS win updates 12.04.2006. - prochitati
nemojte ih instalirati, jucher su stigli, i za w2k i winXP. mozhda ih neki josh nisu skinuli, pa evo da reagiram unaprijed. za XP ih je stiglo 6. jednoga sam eliminirao, a ostalih 5 rade ogromne probleme u vidu nemoguchnosti otvaranja win explorera, smrzavanja cijelog rachunala. na w2k imamo probleme tipa nemoguchnost bootanja, ili usporeni rad. ne znam josh koji update tochno radi probleme, nastojte ih josh _ne_ skidati. prichekajte koji dan radije.
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 13.04.2006. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja ću skinut pa javim točno šta radi probleme.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo konačno sam skinuo updateove i probao. Kod mene nema nikakvih problema osim što imam dojam da se komp koju sekundu duže gasi i to je sve.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
dva update-a za win explorer koja su doshla rade probleme. skinuo sam njih sa svih rachunala, sve je ok. da napomenem, na nekim rachunalima je radilo ok, na vechini nije. uglavnom na w2k, makar i na xp. ja imam recimo xp sa licencom, i nisam mogao otvoriti win explorer.
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
kod mene je to onaj automatski update gad instalirao ![]() nemam problema, sve radi kao 'urica
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Uvijek tako bilo i bit ce s update-ima. Do sad sam samo 2 puta probao stavit sve update na friske win, i oba puta je bilo problema. zanimljivo, kad god sam nesto dodavao na vec rabljene WIN , nikad nisam imao problema.Evo kao i sad npr. na poslu na WIN 2k, live update sam instalira i sve je OK.
__________________ |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Instaliravanje updatea? kaj je to? Ja to NE stavljam, za svaku rupu koju pokrpaju otvore dve nove. SP2 ce ic tek kad ja sa nLitom skinem sve budalstine s njega ako i onda, furam SP1+FW+AV i denja
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2003
|
od sinoć ne mogu pokretati programe s desktopa ni sa start menija, ništa, jel mogu dobiti kakav savjet što napraviti... mislim da je automatic update instalirao ove nove updajtevo, ali ih ne mogu skinuti jer ne mogu pokrenutio add/remove programs... šta je to g. budiša, šta šta???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
a jesam već svašta... i ovo sad pišem s te makine...nikako ne mogu startati ništa... osim internet explorera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
jel mozhesh napraviti restore? c:\windows\system32\restore\rstrui.exe kad ti vech ne radi start menu. ako ne mozhesh pokrenuti win explorer proba i ovo: na tipkovnici: win + r pa upishi ovaj path gore.
![]() |
#15 |
Registered User
|
ne možeš vjerovati, ali ne mogu pokrenuti ni jedan exe program direktno... mogu excell i word i još neke ako kliknem na odgovarajući fajl...a da koma bude veća slažem makinu sa dva sata diska i nemam F6 disk i ne mogu ga napraviti na ovom kompu... imam internet, imam polu ispravan comp i ne znam što da napravim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
mislim da me zeznuo tuneup 2006 jer se ovo počelo dešavati nakon njegovog "maintenca"... na šta god kliknem windoze odgovaraju cannot start program .exe ili .lnk... koma nakon tri godine morat ću, čini mi se prvi put reinstalirati winxp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
probao pokrenuti, ista stvar, i za taj fajl opet javljaju windows cannot open file... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|