|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
All In Wonder
Jutar! Ja sam u zadnje vrijeme poceo razmisljati da nabavim neku grafulju sa tv-outom prvenstveno zbog gledanja divx-a na tv-u. Prvo mi je na pamet palo da uzmem neku GeForce4 440Mx ili mozda ATi Radeon 7200 or 7500 (do 500kn) pa mi je onda jedan frend rekao..sta mislis o ATi All-In-Wonder..nije skupa,a imas i tv-tuner,graficku,tv-out...od onda sam malo svrljao po netu i gledao testove..neki je pljuju,neki je hvale...a ja bi htio cut misljenje od onih koji su imali iskustva s njom... Jel se isplati to uzimat na moj comp(celly 566,256Mb,13GbHDD,17" Philips...) Za koliko bi se mogla nabavit i koji model preporucate. Mislim ici do nekih 500kn.Dal valja sta ALL-IN-WONDER 128 sa 16Mb SDRAMA? Za koliko bi se dao nabavit AIW Radeon? Hvala na odgovoru.... Uzivajte
![]() |
#2 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja u kanti za DVD/Divx imam Ati All-In-Wonder 128 16mb i super sam zadovoljan. Extra "djidje" ne koristim jer nutra nemam veliki disk. Nabavio sam je polovnu za 400kn prije dosta vremena. Kanta je Duron 700 (6x133), 128mb ddr, Epox 8k7a+, Grundig Monolith ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|