|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
MPEG-->DIVX (XVID)
...e ovako...tunerom sam pomoću WINDVR-a snimio neku film s TV-a u mpeg format....sad bih to htio prebacit u divx...probao sam X video converter i open video converter i oba program compresiraju sam zvuk bez videa i napišu da je kompresiranje gotovo.....iako sam skinuo novi divx codec...probao sam i s xvidom i ista stvar se događa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Virtualdubmod http://prdownloads.sourceforge.net/v...e.zip?download Pod video uključi error mode opciju...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
najlakše je sa autogordian knot-om
__________________ |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ti to delam sa AutoGK-om, stavis multipass-2nd pass i odredis kolko oces MB da ti bude fajl i to je to... EDIT:Brunozg me prešišao ![]()
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo pomoću MPEG Video Wizarda izrežeš što ti ne treba iz tog MPEG-a, a onda AutoGK-om kodiraš u DivX/XviD.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ako oces koristit vise prolaza onda najprije moras napravit prvi prolaz pa tek onda drugi itd. ako oces jedan prolaz onda stavis 1-pass (ne 1st pass)