|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
cooler za grafu
GF Leadtake 7600GT Extreme Trebao bi mi neki dobar cooler za gore navedenu grafu,da je pristojne cijene, i da je iz Ve-mila,Hgspota,net-coma,Linksa... tj da ga ima kupit u rijeci. Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Djuro Zalman Vf700 / vf900 , sto ti financije dopustaju . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
|
na 5v meni je necujan a na 12v mi se cuje isto kao ac 120mm vent. zbog vrtnje sa vremenom sigurno lezajevi i odu ali ja mogu reci da moj i nakon 4 mjeseca je necujan . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Razlika je teoretska (stupanj-dva) u korist Cu. Ja bi osobno radje iso na AlCu zbog osjetno manje mase... Imao sam taj hladnjak i odlican je...
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
preporuka vf700 AlCu... poprilicno tih i odlicno hladi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
Ok,odluceno je da ce bit VF700 AlCU. Sada jos moram nac neki tihi vent koji cu kastrirat i stavit umjesto orginal venta. Sta mislite (vi koji imate VF700),ce mi moc ovaj stat unutra kad mu razvalim kuciste? http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.908.097 Vrti se na 1700 okretaja,besumno radi (imam dva u kompu,jedan mi je visak)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
samo jos jedno pitanjce,cu ja dobit nesto sa VF700 pa cu moc odredjivat na koliko V ga zelim spojit ili sam to trebam napravit? i dali se spaja na 2 pinski utor na grafickoj ili na 3 pinski utor na maticnoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
jos jedno malo pitanjce,onih mali 8 pasivnih hladnjaka koje cu dobit uz VF700,su samo ljepljivi ili moram kupit i ljepilo, i dali valja cemo ona pasta koja se dobije uz njega ili mi je bolja koju imam doma? ( Arctic Silver Ceramique, 2.5g, termostabilna pasta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
@POP preporucujes nepotrebno ![]() sa vf700alcu dobije se ''splitter'' sa cetiri 3-pinska utora. dva od njih su 12v a dva 5v. kad covjek kupi sharkoonov vent moze ga komotno spojiti u taj spliter koji je dobio sa zalmanom, ovisno zeli li da se njegov sharkoon vrti na 5 ili 12v. za 7600gt dovoljno je 5v nadalje, zalmanovi pasivni jezeki i nisu bas previse korisni. ostavi memoriju golu i nemas straha...mislim, mozes ih i stavit...ali nema bas potrebe |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
Stvar je u tome sto ne mogu dovest niti jedan molex dole do graf jer sam kablove sakrio koliko sam mogao i svi su gore negdje oko CD-roma i sada je glupo da mi siba jedan kabel po kucistu... Tako da sam narucio i fanmate2 i VF700 ALCU i to mi dolazi u srijedi, 186 kn u linksu. Iskreno se nadam da ce to smanjit malo temp,od onog stock coolera tj njegovog venta bas i nema neke koristi,kada vent radi temp je 50 a kad ne radi 51 stupnja,a taj mi jedan stupanj ne igra nikakvu ulogu... Neka sa 5V temp padne sa 50 na 45 i ja zadovoljan ![]() Je bolje stavit onu pastu koju dobijem u VF700 ili Arctic Silver Ceramique? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Hejter
|
ako dobro kuzim - manja tempratura bi trebala znaciti i manji broj okrteaja venta , ali to kod vf700 nije slucaj jer se ne ravna po temperaturi vec se vrti na 1350 na 5v ili 2650 na 12v . |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Hejter
|
Kad ne znas sto je bolje - u pravilu gledas skuplje .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
: goood : u cem je caka 30 kn razlike ili 10 deka vise bakra? tih sitnih novcica se potrosi x puta bzvze, a malko veca tezina ne smeta, jer sam se dosta vec nabacivao s kantom po autu, sobi i sl, tako da sam i u to siguran.... takodje je cinjenica da bakar bolje cucla toplinu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|