|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji file-ovi mi se pregledavaju?
Imam utisak da neki veliki paketi se uploaduju sa bratovog kompa. Pitam se da li to možda netko pregledava sadržaj mog kompjutera ili sam možda donio nekakav preuranjeni zaključak. Instaliran je antivirus (nema virusa), spybot (nema ničega), zone alarm (po mom mišljenju prečesto prikazuje da je blokiran pristup sa određenih IP adresa. I to uglavnom na iste portove. Također mi pokaže da je spriječen neautorizovani pokušaj spajanja na određeni IP. Ono što me zanima je: da li postoji nekakav program koji može prepoznati kojim file-ovima pristupa netko sa strane (ako pristupa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ovo zadnje neznam ali... što se uploada tiče možeš instalirat "net limiter" i on će ti točno pokazat koliko dolazi te odlazi sa kompa i koji su programi u pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
: cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali mi ništa ne izgleda pretjerano sumnjivo jedino "generic host process for win 32" ali to sam već gledao na nekim forumima pa ljudi kažu da to koristi windows "zanešto". Poušava se spojiti na IP adresu što zone alarm blokira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
uzmeš te IP adrese i pukneš ih u RIPE database search pa po prilici vidiš čije su. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|