|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Izašao je bonus pack za UT2k3. Zip verzija je "svega" 73219Kb ili ti preko 71 MB. Ovo je link koji radi i brzo ide ako netko misli skidati. Mislim da se dobije 6 DM "staza" i 3 CTF. Piše negdje ali nisam zapamtio http://www.bonusweb.cz/dl3.html?file...3bonuspack.zip Da bi vam to radilo Vaš UT2k3 mora biti minimalno patchan na 2166 verziju, kad smo kod patchova izašao je i patch 2186 koji ima neki 12731kB ili ti 12,5 MB. Nemam taj, nisam ga još skinuo. Imam onaj 2166 i sve mi s njim leti. Kad se naguštam postam skrenšotove novih mapica ak nekog zanima. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
5,50 kn i 3 sata
Prvo lažu Vas ljudi, lažu. Treba kao biti 3 DM, 1 BR i 2 CTF mape. Nema imaju 3DM, 1BR koja je odma ujedno i jedna CTF i 1 CTF. Kakve su, pa onako prvi dojmovi u instant akšn solo su: DethMeč mape: GreandelKeep - mračno i tamno kao stari Q2, pa čak isti dizajn, teksture, nešto trčiš u krug po kružnim stepenicama, liftova, ... 4/10 Ironic - ovo je mislim jedna od mapa koja je bila u Press Relase izdanju na dva CDa. Mapa je malo skučena (velika je ali tako djeluje), niš posebno, ... 6/10 Osiris - Egipat, velika, dugi hodnici za precizne, dušu dalo da skineš nekog na drugom kraju hodnika, lijepe teksture, nema šta ... 9/10 Bomb Run mapa: ElecFields - Ne znam kako kome ali ova mapa je meni jad, bjeda i očaj ... 2/10 Kapčur d flag: ElecField - vidi Bomb Run ... 2/10 LavaGiant2 - se iz starog UTa sječato one dvije utvrde pa između mostiči pa hajmo krast zastave, e to Vam je ista postava i ovdje na novom enginu. Stara je bila čak ljepša i bolja ali niti ova nije loša ... 7/10 Have Fun! Sva sreća pa je besplatno osim 5,50 kn za telefon i 3 sata vremena, pa vi vidite jel Vam se isplati.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Skinuo sam ga jucer navecer za 3 sata i patch 2186 takodjer. |