|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Ima l' ko jaci?
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
site je LOOOLLL |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Da naletio sam na newsima i stvarno sam iznenadjen profesionalnoscu. Od designa pa do pravopisnih gresaka tipa "Objasnićemo" do Tada nazovite nas profesionalce,najiskusnije i najjače u gradu. Dakle ako hocete najjace zovite njih lol.
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Katastrofa, kad nemozes naci pravi posao postani pc serviser ![]() laka lova. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Uspješno odstranjujemo i brzo rješavamo: sex dialere LOL
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL! A gle reference....
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Luna park d.o.o. Purger d.o.o. LOOOL ![]() ![]() Mi ćemo ga popraviti. da,baš...moja baka će ga popraviti prije nego oni ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
hahahahahahahahahah a što je najsmijesnije ja sam sreo jednog od tih likova... brijem da je decko od jedne poznanice........ajme koji jadnik... lik mi uvalio taj letak koji je cim sam usao u kucu zavrsio u smecu ugranja nove komponente - 100kn uffff pa ja bi se kupao u lovi kolko sam ih ugradio frendovima i poznanicima...(nadam se da mi ubudce nebude tako nesto unistilo prijateljstvo hahahahhaha) |
![]() |
![]() |
#15 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
U bokte... pa ja komotno mogu reći da bi kuću mogao kupiti da naplačujem ko oni... Prije sam svaki dan išao nekome servisirati nešta... Nekima stvarno banalni poslovi... mene je sramota uzeti novce za sklapanje kompa, reinstalaciju windowsa, totalno podešavanje, instaliranje par igara, namještanje svega i svaćega... Pa uvijek mi ljudi nude novac, ali znam da je teška situacija, pa kažem, radije si kupi nešta za komp... nije meni bitan novac toliko, a opet ne želim baš varati ljude... nek si za te novce bar kupi knjigu.... Mislim LOOOL budale... |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
PS. Stranica je vlastite izrade i kao takva sigurno nije najbolja ali je zato usluga koju ćete dobiti najbolja.U to možete biti sigurni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Mogli bi umjesto kompjuter bar napisati računalo ![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Izgleda ko da je rađeno u paintu... ![]() Citiraj:
Zbilja profesionalno. A dizajn stranice mi je najjači. Citiraj:
![]() Mislim, ok ak neko hoce pokrenut neki biznis, ali ovo je sprdacina...
![]() |
#20 | |
the one and only
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
: roller : : roller : : roller :
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Hmn i ja sam radio besplatno pa sam shvatio bolnu istinu da se sve u ovome svijetu placa. A najskuplje se placa znanje, stoga ja ljudima koje znam i poznam ako naplatim to je vise da oni vide da ja cjenim svoj rad i kao takvoga ce ga i oni cjeniti nego da zaradim. A ljudima kojima idem doma da im popravim komp naplatim (neoderem ih) ali naplatim jer cuj mora netko platiti i internet i nove rame i masu stvari... Ja bi drage volje radio besplatno da mi starci imaju masu love... Ali posto sam financiram SAV svoj hobi ili ti sve vezano uz racunala moram nekako i zaraditi jelda. Stoga moj savjet naplatite svakome bar simbolicno jer ce oni tada vidjeti da vi cjenite svoj rad...
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
I ja znam besplatno radit prijateljima ili rodbini i protiv san deranja, ali trosit svoje slobodno vrime kojeg iman jako malo na drugog i to besplatno ne dolazi u obzir pa pari da mi mesar u mesnici kaze uzmi tu kilu janjetine besplatno nikad nisan bija u automehanicara, a da mi nije uzea 300kn i sad da ja radim besplatno
![]() |
#24 |
Dr. Gonzo
|
Kako možete govoriti tako protiv njih, pa vidite šta piše: Apsolutely risk free. LOOOL Treba ih : suicide : DualWiel : Drone : : sniper : : CoolRamb : hello2 : Popravak kompjutera, sad, odmah i ovdje. Bez komentara. |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
LOL, cjenik je lud: Instalacija drivera,jedan ili u kompletu,instalacija printera. 100 kn Postavljanje sigurnosnih zakrpa. 70 kn |
![]() |
![]() |
#26 |
Disturbed
|
Hm, ima ljudi koji daju i vise za takve usluge, iako ja nisam naplatio vise od 100kn i to sam naplatio jer sam sastavio cijelu konfu, tj sve komponente, stavio windowse, instalirao programe i spojio na net..i potrosio goriva dok sam dovezao stvari iz trgovine, ali sve preko toga je previse... nisu ljudi krivi sto ne znaju, ali tako derati ljude...ono... |
![]() |
![]() |
#27 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Kada ste mislili da ste vidjeli najbolje, Pavel ima veliki come back! http://sor.mingorp.hr/pregledi.php?idt=26&ido=3797 Od sada, tu je i proizvodnja softvera. Ako ste misli da u fabrikama plamenim zorama na biciklu sljakeri idu taliti metal u visokim pecima, prevarili ste se. Nas Pavel, osim sto s obrtom registriranim u Varazdinu djeluje na podruciju Zagreba, proizvodi i softver. Uz to, cijene su zaista konkurentne, tako da tu zaista ne vidim problema i totalno sam ozbiljan u slijedecih par redaka. Ja bih dao i puno vise od 80kn za spajanje jednog od svojih racunala na Internet (eto, cak mi nemora ni email adresu otvorit). Isto tako, posjedujem jedno drugo racunalo i ne bih mogao biti sretniji kada bi netko na njega stavio antivirusni softver za 90kn. Ali backup za 130 kn je definitivno bang for bucks i zaista "ponuda koju ne mozete odbiti". Neka prvi baci kamen onaj koji bi napravio backup za 130kn, da vas vidim!
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ovo je preludo...a kako je ono tvoje ime bilo Pave...ovaj Bubba? ![]() A site, neću komentirat...samo, nigdje nisam našao na site-u da piše: ,,Ovaj site je npravljen isključivo da se pokaže kako jedan site nebi smio bit naravljen, a obilježja takog sajta su: Loš hrvacki, katastrofa boje, i kila reklami feat. par virusa i dialera..." ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Dragi Bože...i baš kad pomisliš da si vidio sve... ![]() Doista, u "Lijepoj Našoj" bi se bez većih problema moglo registrirati i bordel. Jasno, ne nazoveš ga otvoreno bordel. Nego npr. "Obrt za pružanje usluga masaže i opuštanja". A i mišljenja sam da bi i novac ostavljen u takvoj "radnji" bio pametnije uložen od onoga datog za usluge "tehničke podrške" gospodinu Pavelu Đugi. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Dobio je reklamu o kojoj je mogao samo sanjati. Ako malo smanji cijene posao je zagarantiran.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|