|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Pocetnik
Evo sad dok malo gledam sta ljudi rade..pitam se ja pa koji k od kante ja imam... i kako se sve to pravi.. dali mogu sjebat svasta i slicno... JEL IMA NEKO KO ZNA SVE TO LIJEPO OBJASNIT POCETNIKU... Zanima me dali mogu puno sjebat i slicno...tj vasa iskustva kada ste krenuli sa tim poslom... Sto je potrebno znati za modiranje kucista?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Potrebno je znat rezat, turpijat, planirat... farbat...... ![]() Najvise sto mozes sjebat je da napravis kuciste koje se ponasa k'o stara kanta i da se raspadne ![]() Ne kuzim kako mislis da bi mogao nesto sjebat ako prilikom moddanja izvadis sve komponente van? Mislim, mozes sjebat npr. DVD drive prilikom farbanja maske tako da npr. farbas dok je maska na uredjaju ili pokidas masku pokusavajuci je skinuti etc.... ali ono, to je zdravorazumski sto trebas radit...a i na greskama se uci ![]() Samo se moras malo informirat o tome kako treba biti koncipirano hladjenje i imat to na umu dok moddas kuciste po svom ukusu... da ne bi na kraju ispalo da ti je kuciste "pakelna rupa" u kojoj se procesor kuha...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedno važno pravilo: pet puta mjeri, jednom reži. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
thx decki..htio bi napravit da na nesta lici ovo kuciste a nisam to nikad radio..sto se tice rezanja i ostalog...to sam sve radio.. tak da nebi trebao biti problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
nishta nemosh sjebati..obichno ako lijepo swe radish,bez žurbe....kad nešto budeš radio jawi pomoćhi chemo thi..pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|