Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.03.2006., 08:18   #1
đo dalton
Mrzim Lucky Luke-a!!
Moj komp

đo dalton's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
savjet,ventovi za kuciste

Radim s curom,kuciste od pleksija,i to crvenog.uglavnom,u nedoumici sam,naime uzeo sam 2 sharkoon-ova 80mm venta roze boje,i silverstone 120mm,pitanje je dali da tog velikog bacim na prednju stranu,a ova 2 mala iza ,ili obratno?i dali ispod harda ili iznad stavim ventove s prednje strane?inace kuciste od pleksija je gotovo,izrezao sam stranice,i spojio sve L profilima.sad sam skuzio da mogu odrezati komad po duzini pleksija i fenom ga grijati te ga saviti.bas danas cu probati kako ce to ispati.
Staro 20.03.2006., 08:54   #2
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
in my oppinion, stavi veliki otraga za ispuh, na 5V, jedan mali naprijed ispred HDD-a da ti puse preko njega, a drugi mali na bocnu stranicu da ti puse po CPU i grafulji... pogotovo ak recimo imas grafu sa pasivcem...

naravno, mozes sva tri umjesto na 5V spojit preko nekog potenciometra, a na plexi kucistu ce ti fino izgledat recimo aerogate 1, pogotovo zato kaj cim se upali svjetli crveno a tebi je crveni plexi...

e da, mozes eventualno zamijeniti veliki i mali vent naprijed i nazad u slucaju da imas vise od jednog HDD-a...

perich je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.03.2006., 08:56   #3
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
120mm napred skrozdolje, 80mm otraga iznad i/o konektora na maticnoj.
hdd zasarafi na podnicu, ali uz razmak:
posstoji vise rjesenja: najjednostavnije i efikasno je da na one donje 4 rupe na hdd.u (na strani elektronike) zasarafis one odstojnike-nosace maticne i onda te dolje na kuciste.

drugo je rjesenje kompliciranije, a treba prvo od 2kom necega napravit nosace da stoje uspravno. njih zasarafis na donju plocu tak da izmedu nosaca stane disk. disk na nosace zasarafi tako da bude 1-1.5cm od podnice.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno