|
![]() |
#1 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
savjet,ventovi za kuciste
Radim s curom,kuciste od pleksija,i to crvenog.uglavnom,u nedoumici sam,naime uzeo sam 2 sharkoon-ova 80mm venta roze boje,i silverstone 120mm,pitanje je dali da tog velikog bacim na prednju stranu,a ova 2 mala iza ,ili obratno?i dali ispod harda ili iznad stavim ventove s prednje strane?inace kuciste od pleksija je gotovo,izrezao sam stranice,i spojio sve L profilima.sad sam skuzio da mogu odrezati komad po duzini pleksija i fenom ga grijati te ga saviti.bas danas cu probati kako ce to ispati.
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
in my oppinion, stavi veliki otraga za ispuh, na 5V, jedan mali naprijed ispred HDD-a da ti puse preko njega, a drugi mali na bocnu stranicu da ti puse po CPU i grafulji... pogotovo ak recimo imas grafu sa pasivcem... naravno, mozes sva tri umjesto na 5V spojit preko nekog potenciometra, a na plexi kucistu ce ti fino izgledat recimo aerogate 1, pogotovo zato kaj cim se upali svjetli crveno a tebi je crveni plexi... e da, mozes eventualno zamijeniti veliki i mali vent naprijed i nazad u slucaju da imas vise od jednog HDD-a... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
120mm napred skrozdolje, 80mm otraga iznad i/o konektora na maticnoj. hdd zasarafi na podnicu, ali uz razmak: posstoji vise rjesenja: najjednostavnije i efikasno je da na one donje 4 rupe na hdd.u (na strani elektronike) zasarafis one odstojnike-nosace maticne i onda te dolje na kuciste. drugo je rjesenje kompliciranije, a treba prvo od 2kom necega napravit nosace da stoje uspravno. njih zasarafis na donju plocu tak da izmedu nosaca stane disk. disk na nosace zasarafi tako da bude 1-1.5cm od podnice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|