|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Fm 2008 problem
Instaliram ga i updaejtam na v.8.0.2 pokrenem igru...izaberem naciju i krene start...i onda mi izbaci: http://img242.imageshack.us/img242/4315/16104872vh8.jpg molim vas pomagajte.... evo sad...ispricavam se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd molim te klikni na ovaj link što si postavio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
kad smo već kod ove igre...jel zna netko kako upravljat financijama kluba?pošto mi se neda igrat pošteno ovu igru,nabio sam si pun k love...ali plaće su mi vrlo niske!mogu samo do 14,000 funti...a imam par bilijuna ![]()
![]() |
#10 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovisi koji klub i koje "mjesto" igraču daješ, dali je backup, rotation ili indispensible to the club, proporcionalno važnosti u timu diže se i maximalna plaća Ali u biti ne, nemožeš baš tako kao što bi ti napravio Jedino sa FM Modifierom, to je tool za ingame editiranje svih apsolutno mogučnosti igre, al to je koda koristiš trainer... varanje jel
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
morph => nabio sam ja i na wage budget iste bilijune...jedino nisam "sugar daddy" odabrao,iako,ako se dobro sjećam ni to mi nije dalo slobode po pitanju plaće još prije kad sam igrao. Nego,zašto bi to bilo varanje...Abramović je stvaran ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
*
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
nemoj stavit abramovića u dinamo jer ak ti neki igrač dobro odigra sezonu sam će prodat igrača bez tvog pristanka.tak se bar meni desilo. što se tiče wage budgeta možeš tražit od odbora da ti ga poveća. recimo kad ti nude novi ugovor možeš naravno birat plaću,dužinu ugovora i wage budget.u editoru si namjesti sugar daddy i public limited company.
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
da imam volje i vremena igrat 20 sezona,tko zna...možda bi i razmislio o fair playu. no sve dok postoje glavešine poput abramovića,zadajem si pravo mislit kako je sve fer,samo je u klub došao tajkun ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Neznam koliko tebi sezona treba, no meni dovoljna sezona sa sesvetama da osvojim hrv. kup i drugu ligu... hint http://www.cro-manager.com/forum/index.php?topic=6261.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
neda mi se previše trudit u igrama,izgubio sam taj entuzijazam,volju,slobodno vrijeme...itd...sad je to čisto kratko iživljavanje ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: kad čitam malo tekst koji si pisao,izvještaj s tekme...ti si žestoko zagrizao ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
|
Citiraj:
![]() Da, može tražiti veći wage budget, ali to će samo povečati ukupan fond za plaće, a maximalna plaća pojedinca ce ostati ista
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
|
Aha, hmm... onda nađi tog igrača kojeg zelis dovesti u Modifieru i njemu u u tom klubu u kojem igra smanji plaču na recimo... 1000 ![]() Onda ce bit sretan sa tvojih 14 ![]() Naravno, to ne znači da če prihvatiti ako je igrač velikog kalibra, pa odmah napravi od njega igrača malog kalibra, promjeniš mu plaču, i Current ability staviš na 40 a Potential Ability na 50 (zapamti prije toga stvarne vrijednosti istih, da ih vratiš na istu brojku kada potpiše Current Ability (CA) i Potential Ability (PA) su ključni, oni određuju koliko je igrač trenutno dobar i koliko ce biti dobar, tako da ako ih smanjiš a dovedeš ga obavezno ih poslije dovođenja vrati da ti taj dovedeni igrač i nebi ostao tek... prosječan ![]() To naravno napravi prije nego pošalješ ponudu klubu
![]() |
#27 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
moj arsenal: lloris/čorluka-toure-garay-marcelo/m.fernandez-fabregas-modric-c.ronaldo/eduardo-aaritalo nadam se da će početnicima bar malo pomoć ovaj popis igrača s početka. evo par odličnih igrača za malo para za one kojima se neda tražit po ligama
moj arsenal: lloris/čorluka-toure-garay-marcelo/m.fernandez-fabregas-modric-c.ronaldo/eduardo-aaritalo nadam se da će početnicima bar malo pomoć ovaj popis igrača s početka.
Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 11.07.2008. u 15:07. Razlog: takve stvari idu pod spoiler tag |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
*
|
|
![]() |
![]() |
|
|