|
![]() |
#1 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Midi/big tower 2 desktop?
Dan ![]() riječima Baldricka..." I have a cunning plan... " ![]() Dakle, zanima me...koje bi se klasično tower kućište dalo i uz koliko truda/napora/financijskih sredstava, pretvoriti u desktop. Klasična desktop kućišta su mi presitna, i nekako neraspoložena za ugradnje ventova ![]() ![]() Mislio sam uzeti neku kantu za cca 300-400kn i onda to rasturiti u komadiće i pretvoriti to u desktop. Zapravo, bitno mi je samo da može stajati na boku. Te da se može dodati pokoji ventilatorić ![]() Slušam prijedloge. ![]() Ako sam lud...hell...šta se može ![]() Hvala : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja bi birao izmedju bilokojeg cieftec modela... pa baci oko na links .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ja cu opet malo reklamirat "chieftec" : lol2 : pogledaj Dragon seriju kucista jer imaju Hd u kavezu koji se moze skinut, da ga mozes okrenut za 90 stupnjeva, jer mislim da HD bas nije sretan kad stoji okomito, hitachi je sad izbacio par modela za okomitu ugradnju ako se ne varam. Za cd/dvd nije bitno dali stoji vodoravno ili okomito kao ni za ostale komponente. a ako mislis jos i monitor drzat na kucistu, onda ces morat malo ojacat bocnu stranicu sa par traka aluminiji ili nes slicno, ali nebi preporucio da drzis ista teze od 17' CRT, kod lcd nemas takvih problema naravno.
![]() |
#5 |
She`s back...
|
![]() Ne bi ništa držao na njemu. Samo bih ga strpao na jednu policu ![]() ![]() Ćifteke sam i ja gledao...zna li neko možda koji iz Ve-mila ima ovu foru da se kavez za HDD može okrenuti za 90? Slike su dosta oskudne, a ni na guglu nisam baš naišao na nešto puno bolje... Bilo bi fora da ima i neke "nožice", koje bi se mogle pričvrstiti na bočnu stranu...ali dobro, to mogu i naknadno nabaviti. EDIT: I ovi codegeni mi se čine simpatični...a imaju i napajanje. Zašto nijedno nema prozirnu bočnu stranicu? Damn... Ako je bočna stranica na rupice...to mi garantira pun penis prašine u unutrašnjosti, zar ne? Zadnje izmijenjeno od: Delta S4. 12.03.2006. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
She`s back...
|
Briza izgleda sexy...mogu li se skinuti one "ručke" na vrhu i na dnu? To mi izgleda kao da je prilagođeno za transport kućišta viljuškarom...a ja nemam viljuškar ![]() Ako ništa, mogao bih ih otpiliti ili nešto tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
mogu se skinuti,netreba nista piliti |
![]() |
![]() |
|
|