|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
trebam vb.net programera
pozdrav svim programerima platio bih nekome tko zna vb da mi napravi ovo. to je za nekoga tko zna maksimalno 20-30 minuta posla. molim vas jerbo mi je hitno. puno hvala unaprijed Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ajde ljudi molim vas stvarno mi treba ovo. tko zna vb ovo mu je stvarno lako ako netko ovo cita a zna nekog tko zna nek prosljedi molim vas stvarno mi treba ovo unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
Premium
|
ovo nije ispalo ok ovako, imam zadatak detaljno objasnjen. cak imam i pseudokod kako bi trebalo to izgledati. platiti cu 100kn nekome da mi to napravi, Visual basic.net tko zna, ovo mu je vrlo lagano zaradljivih 100kn! treba mi gotovo do srijede u 15 sati! ako ovo cita netko tko zna nekog tko zna, recite mu, podjelite pola-pola! molim vas, treba mi jako! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
evo zamolio me lega da samo kažem da mat nije uplatio dogovoreni iznos i da ga izbjegava, tj.neodgovara mu na poruke, a program je naravno uredno isporucen matu... decki nadam se da ce te to nekako riješiti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Joj mat, kao prvo trebao si to ubaciti u neku bazicu pa i access ako nemas nista drugo pri ruci jer je čitanje iz txt fileova vrlo nepouzdano, isto tako ako ti treba kao desktop aplikacija najbolje je u C++-u napisati ako ti treba za net onda ako server podrzava ASP.NET onda ti je svejedno koji programski jezik .NET koristis, C#, VB...
![]() |
#16 |
Premium
|
@csx => dogovoren iznos nije uplacen jer program nije napravljen do kraja, kao sto ti i halucin ce reci. ja sam mu ponudio da mu uplatim pola i ostatak + dodatnih 50kn kad zavrsi program! @andeo => radi se o zavrsnom zadatku na faksu koji ja neznam napraviti. to su upute kakav mora program biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
ja cu napisati kome kaj treba.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
napravim ti ja ono gore u c# ak os.. msn ti je mojeigre2004@yahoo.com.. ma moze i u vb.net ni uopce bed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|