|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Vrijeme je da se počastim nekim solidnim joystickom dok ovo drago zlato ne ugleda svjetlo dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja dobio Beta key, ali džabe kad se igra neće ni da instalira. Ista stvar ko i sa novim Battlefieldom. Izgleda da je istinita ona "kolko para tolko i muzike". Vamo 0 para, a neće ni da se instalira. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Napokon da netko napravi nesto slicno dobrom starom Freelanceru Koliko cujem igra je sada u regularnoj beti te key vise nije potreban!
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Bump za ovaj thread i pozdrav svima Igram BP par mjeseci, odličan pvp mmo, i još se nemora dat ni lipe za dobar gameplay. Dugo je bila mlaka situacija zbog manjka ljudi, ali sad su se stvari počele zakuhavati. Napravljen je balkanski klan, trenutno nas je 5, imamo Raid Call server za voice comm i rokamo. Trojica smo max lvl, i četvrti još malo pa sad će. Igra je f2p i ako pazite na par stvari nećete morati ništa ni potrošiti na nju. Koga zanima dobar Opet Space Combat mmo? Neka svakako naiđe. Server: Kemmura Faction: Genides Kontakti: ZX Spectrum, Vk 323, CykoKiller http://www.blackprophecy.com/index.php?id=20 Dobrodošli su svi sa Balkana! Zadnje izmijenjeno od: Aldebaran. 12.02.2012. u 23:43. Razlog: dodan url |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ne znam da li se igru može skinuti kao instalacijski paket, načuo sam da je novi setup u izradi zbog hrpe updateova. Znam da instalacija od igre radi ako jednostavno kopirate njen direktorij. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Skinuo sam i instalirao. Instalacija je instaliravala DirectX i .net framework, mada je sve bilo up_to_date. Poslije instalacije Windows Update stalno upozorava da ima novih updatea za framework i i instalira jedne te iste zakrpe. Nakon instaliranja ponovo trazi da instalira isto... Uzas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Meni na XPsp2 igra radi, i to prva instalacija (+updates), već 6 mjeseci. ![]() Moram priznat da za to vrijeme nisam čuo za ovaj problem. Istalirao/igrao i na sedmici ultimate, sve bilo ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|