|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koji hladnjak za VGA
Pozdrav....imam ATI Radeon 9550Xt(GeCube).. I kada krenem igrt Fear ili SS2,nakon 2-3min zablokira igra i pojavi se plavi ekran....mislim da je to zbog ventilatora na grafickoj.. Ventic se vrti tako sporo da ga mogu prakticki zaustaviti tako da puhnem u njega.. Dajte mi preporucite neko aftermarket vent...gledao sam u linksu Artic cooling ATI 4 silencer...dali to valja? I dali da se sam upustim u zamjenu ventica ili da dam nekom ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Prvo izmjeri temperaturu sa RivaTunerom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Vf700AlCu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Trebalo bi ![]() 1 Temp mi je takva zato jer nemam niti jednog venta za kuciste (upuh/ispuh)... inače idle čak nekad prođe ispod 40°c sa ventovima ![]() vent je na 30% i jako je tih ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 29.05.2006. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Onda najvjerojatnije niti nema... steta ![]() imas tehnologiju PNH (prst na hladnjak) tijekom igranja pa probaj, ako se opečeš , znaš šta ti je učiniti ![]() btw, ako jos ima garanciju... zasto ne odnjesti na servis pa da oni to rijese tj srede taj stock cooler? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pogledaj listu kompatibilnih grafa isto tako na sajtu od proizvođača coolera da ne dođeš doma sa coolerom i skužiš da ti je rupa u desno 1mm i da nemožeš montirat ![]() zalman ili AC, nećeš fulat, ali ja preporučujem silancera za ATi grafe ![]() Silancer ima više verzija svaki za neke vrste karta tako da to isto pogledaš.... što se tiče zalmana on ima samo 1 ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
znam da nije svojstveno ati-ju ali meni smrdi na infit+nite loop. spusti agp na 2xi makni fast writes i smanji u control panelu hw akceleraciju pa vidi. druge drivere i od ploce i od grafe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
evo kupil sam onaj od coolermastera za 100kn....kao "sendvic" sa obje strane hladnjaci i na jednom je neki vent na 2,5k okretaja ![]() na memoriji su neki pasivnjaci...(i odma sam procitao oznaku na memi...etrontech 3,3 ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|