|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
chieftec dragon midi
Kakva su iskustva s tim kučištem što se tiče hlađenja (je li potrebno raditi rupe za ventilatore ili su standardne pozicije ok?):confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Chieftec dragon midi? Ja sam imo to kuciste i kuciste je prva liga Nikakve rupe netrebas radit(osim za prozore!?) jer ima standarne pozicije za 5X80mm kulere Jedino ako zivis na havajima gdje je temperatura +mali milijon stupnjeva i ako imas proc od jedno boli glava megaherca i to tek onda bi trebao busit rupe Sve u svemu za cijenu od 650kn jedno od najboljih,najljepsih kucista ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
O ukusima se ne raspravlja. Kućište je zakon , kvalitetno i ako ti treba samo kupi (i meni je lijepo)
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ne bi dao 650kn za kuciste nikada, ni da dobijem u Milijunasu(tm) ![]() :burn: :burn: :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro tebi (i meni je ali) Sto je s ljudima koji nemaju alata,vremena,zelje,ideja,zivaca itd on ce potrosit duplo love da dobije ono sto zeli jer mu par modova nece uspjet pa ce uzet novu kutiju i tako sve dok nedobije zeljeni mod kojeg mozda nikad nece ni dobit Ja sam sebi uzo chiftec prije jedno 3mjeseca(i prodao ga nedugo) ali sam si samo napravi prozore i jos neke pizdarije u vezi vodenog Sad sam trenutacn na avance kucistu ali opet razmisljam o kupnji Chiefteca ili thermaltake kucista jer mi je nekako priraslo srcu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
ma, svakom mod moze uspjeti ako bude oprezan. bar ja tako mislim. ne mozes nista zasrat ako dovoljno pazis. ni jedan mod dosad nisam sjebao, pa ni svoj prvi prozor, cija je slika negdje na forumu (ne da mi se trazit). ako nadjes pogledaj pa reci jel sam kaj zajebo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
evo nasao sam sliku, pocetak pocetaka, napola moddano kuciste od 240kuna ![]() http://www.pcekspert.com/forum/attac...s=&postid=8554 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() I Dragon možeš kupit u raznim bojama i sa / bez prozora i jedina razlika je u tome da je sve profesionalno napravljeno i opet imaš zakon kućište, a ne moddani JNC. Ako vam je već do farbanja odnesite kućišta na lakiranje , a nemojte ih samo upropastiti sa ručnim radom.
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
nisam ga upropastio, a osim toga uzmi u obzir da mi je ovo bio prvi mod i prvo farbanje. sadasnje kuciste izgleda puno puno bolje od onoga. ne vidi se da sam ga ja farbao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajmo ovako, mislilm da su izgled kucista i njegova funkcionalnost i kvaliteta dvije jako razlicite stvari. Kuciste od 300 kn nikako nemre bit kvalitetno i funkcionalno do te granice da moze konkurirat skupim kucistima. Mozes ti super izmodat jeftino kuciste da hebeno izgleda i da ima dobar protok zraka, ali kad moras cijelo vrijeme prckat po njemu shvatis koliko su zapravo skupa kucista bolja od tih jeftinih sranja. Moj glas ide skupim kucistima. Ovih dana sam presao sa Everpower big tower od 450 kn-a na AOpen H700A big tower od 1150 i razlika je drasticna. Ja sam jednostavno preodusevljen. U kucistu ima puno vise mjesta makar su generalno iste velicine i sama instalacija komponenti i manipuliranje njima je dovedeno na jednu sasvim novu razinu (skidanje prednje maske jednim potezom, odvojivi kavezi za diskove i floppy, 5.25" bayevi sa shinama, pozicioniranj kaveza za diskove iznad napajanja, izvlacivi MB tray). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pa jedina stvar za koja jeftina kucista sluze su da piknes komponente unutra i tamo ih drzis...a ona skupa su da si ustedis malo vremena pri ceprkanju... a meni se cini da dosta ljudi stavi komponente i drzi ih tamo ..znaci nije da im bas trebaju ta skupa kucista...s druge strane meni chiftec izgleda fantasticno i razmisljao sam o njemu...ali imam svog kockastog bigtowera i neda mi se pusiti pare sad na tome... tak da nisu ni ta jeftinija kucista tak losa...istina napajanja u njima znaju biti ubi me boze ali mi smo pricali o limu ne o napajanju... a inace jedino kuciste koje se meni do sad jako svidlo sam vidio u jednoj firmi: naime izgleda kao dva midi towera zajedno...s time da se otvara posredini...ludo i skupo (kupis porshea za te pare)..ali to im je uredski server pa ajde...bar je bio sad bog otac zna nisam vec godinu dve bio do njih...mozda se zaletim pitat jel im jos treba hehe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
I feel devilish today ...
|
Citiraj:
1) Po tvom subjektivnom misljenju da li vrata na tom Chieftech Dragon kucistu izgledaju ko da se daju lako odvaliti? Vidio sam neka vrata na jeftinim kucistima i to izgleda kao da ce otpasti ako ih krivo pogledas. 2) Da li su HDD ledica i Power ledica iza vrata ili su vidljiva kad su vrata zatvorena
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
1_Vrata ne ostavljaju dojam da su krhka ,naprotiv djeluju jako i cvrsto 2.Ledice su vidljive i kad su vrata zatvorena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
I feel devilish today ...
|
Citiraj:
1) Da li bocni ventilator smeta kod skidanja bocne ploče kućista? 2) Koje je boje kuciste bilo i da li si ga uspio ogrebati u ta 3 mjeseca?
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
1.-Nisam imao bocni ventilator niti ijedan drugi u kucistu jer nemam potrebe za tim 2.-bilo je crne boje sa prozorom na prednjim i bocnim vratima i uspio sam ga ogrebat (jedva se vidjelo)ali samo zato sto mi je busilica malo pobijegla ali inace negrebe se tako lako ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|