|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Asrock strikes again: Asrock 939SLI-ESATA2
Evo Asrocka sa ULi M1697 čipsetom Citiraj:
link link Zadnje izmijenjeno od: stef. 07.02.2006. u 02:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Fora je ovaj esata e sad samo treba pricekati nekakve testove makar vec vidim da ima na webu nagradu za Best Buy za SLI |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Steta kaj kod nas bas i nema nekih boljih imena sa ovim ULI chipsetima jer su odlicni .a asrock ce uci u povijest sa ovakvim modelima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: stef. 07.02.2006. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Moglo se i pretpostavljati da ce izaci SLI ploca cim je nVidija iskesirala 52 000 000$ za Uli... http://tinyurl.com/dlf6g Moguci problemi za ATI? "Many assumed that NVIDIA would choose to terminate ULi's deal with ATI. After all, ATI has been largely dependent on ULi southbridges for their motherboards and terminating this support could deliver a significant blow to ATI. That said, it's possible that the continued support ATi/ULi would, over time, give NVIDIA the monopoly on the know-how for producing high-quality south bridges. Likewise, because ATI presumably must design their northbridge to work with ULi southbridge and vice-versa, maintaining this support would give NVIDIA extra insight into the workings of their competitors. Third, continuing support for ATI may ensure continued support from ULi's other customers, which is one of the reasons for the acquisition in the first place." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Problem je upitna sluzbena podrska za SLI, jer nV navodno jos ne planira izdati podrsku za ULI, jednostavno nemaju zasto, nForce4 chipovi se prodaju ko ludi pa nece sebi odbijati iz djepova. Uglavnom ako proradi, SLI ce biti zgodan bonus...
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
da sam znao da će izaći asrock sli ploča nebih odmah požurio s kupnjom ASROCK 939DUAL-SATA2, sad bih na toj piknuo 2 6800gs pa bi bilo bolje iako se i na to ne žalim.......... svaka pohvala ASRocku :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Anandtech je napravio recenziju ASRock 939SLI32-eSATA2: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2706 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Totalna ludnica, e da pće doć ova K8SLI-eSATA2 u nas...znam ko bi ju prvi uzeo ![]() Gledam vani po cjenicima...ploča je oko 55-60 € ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Asrock sam po sebi proizvodi onako ploče više za ured. Ovdje nije stvar u tome da je on napravio ploču, nego on koristi Uli chipset... korištenje tog novog čipseta je za početak bio veliki rizik... Ali ispalo je da je kombinacija predobra... i stvarno jeftina... Imao sam prije 2 asrock matične ploče... Nisu baš bile pre dobre za klok, ali su uvijek obavljale svoj posao... čak često su i temperature bile manje nego na nekim soltekicama u doba socket 478... Nakon promjenjenih mnogo čipseta i platformi, procesora, opet sam na asrocku... dual sata2 939... Nemam nijednu zamjerku na ploču... temperature su izvanredne, iako se jedan lega žalio da mu se grije SB. Ono što jako cijenim kod asrocka, što drastično smanji cijenu je i bundle sa kojim dolazi... samo ono neophodno, jer ako ja oću nešta drugo , neke drugačije kablove, priključke, pa kupit ću ih si... Eto... osim te asrokice u kompu na polici mi stoji još jedna s478, koja je koštala 285 kuna... i koja će sutra biti namontirana u komp sa 2.4 Intel procesorom... Mislim da je to super za konfu na kojoj će se raditi većinom programi, gledati filmovi i slušati mp3... Stvarno svaka čast... iako se prije nije nešta pokazao... i bio je u kategoriji PCchips matičnih ploča, podhvat sa ULIem ga je svrstao mnoogo više... I ne samo sa uliem i amd platformom, nego i sa intel platformama... Mnogi ljudi ne klokaju svoje računalo, a asrock pruža stabilan rad za nisku cijenu... što je svima nama super... jer nismo švabe ili ameri da svaki mjesec kupujemo najbolje za samo jedan mali dio plaće |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
sve što si napisao bih i ja rekao. zadnje dvije rečenice su posebno dobro pogođene. u njima je bit. : goood : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|