|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
možeš stavit razlika u performansama ti je nekih 3% to je bio više marketinški trik nego neka nova "tehnologija" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
radi ko beba..ili recimo grafu 4x u 8x utor..trenutno je jedna moja agp 8x kartica u agp 2x utoru..radi ali sporije.. i da vidio sam gore da je netko napisao da je skok sa agp 4x na 8x marketinski rik..khm..nebi bas rekao |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
AGP 2.0 je AGP 1.5V utor i podržava 4x,2x, i 1x brzine AGP 3.0 je isti kao AGP 2.0 ali koristi 0.8V i podržava sve brzine Evo mali citat: * All 8x cards are 0.8v AGP 3.0 spec * 8x cards will fit in 1.5V slots, and can tolerate the voltage, but will NOT run properly * 4x cards can be either 1.5V or 0.8V * 2x and 1x cards are either 3.3V or 1.5V * Except in the case of the 8X cards, using the wrong voltage card with the wrong motherboard can result in damage in card and board * If you install a card of incompatible voltages with the motherboard's specs, the card will NOT run. Marketinški trik je ako se gleda AGP 4x vs. AGP 8x, najviše od toga ima igra UT2004 (od prijašnjih testova) i s njom je ubrzanje maximalnih 8%.
![]() |
![]() |
#9 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
da grafa se podeshava po matichnoj ,a te brzine ti ionako nisu od VELIKE važnosti (4x ili 8x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
E sad...ako je na AGP 3.0 napon 0.8V a meni u BIOS-u javlja 1.5....kako da ga spustim na 0.8 jer je i kartica AGP8x i matična ga podržava...jer sudeći po tom gore, moja kartica ne radi kako bi trebala ![]() P.S. testirao sam svoju na AGP4X...daje u starijim igrama 1-2 FPS-a više kad je na AGP4x, ali u novijim naslovima i u 3Dmarku daje veće rezultate na AGP8x...ali to je 3-4% ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|