|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() neznam dali je već bilo ali evo Došao je taj trenutak da grafičke kartice imaju 2 x GPU - a. Ova grafička je jedan primjer FERRARIJA među grafičkim karticama! Karakteristike: Memory: 512MB 2 x GPU: 450 Mhz Memory Clock: 1700 Mhz 3DMark5 11 138 3DMark3 23 203 Što se ima još reć, da u svijetu ih ima samo 2000! Što imate reći na ovo? Jeste očekivali nešto ovako? CIJENA Prava Sitnica oko 6800 kn (1108$) US ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Davno je bilo onih sa 2 x 6600GT na istom PCB-u tak da ovo nije ništa novo. I daj malo smanji taj sig...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
zippo61_junior
|
To treba stavit u SLI ako se može ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
neznam dali to može u sli ili ne jer grafulju sam vidio samo na slici a na slici je hladnjak prek cijele grafičke tak da se ne vidi..... e tko bi mi dao takve 2 tj. i 1 bi mi bila dosta Inače grafička ima vanjsko napajanje preko adaptera što se dobije s njom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da je več bila ova tema...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|