|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
nforce2 ploca s vise ide-kanala
jel netko zna da li neka od nf2 ploca ima vise od 2 ide kanala? cini mi se da samo asus deluxe ima.. i sta kod nas jos nema ni jedna s grafickom gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Zato valja pričekati stričeke iz ABIT-a da riješe to na opće zadovoljstvo. Naći se se kakva MAX serija. Malo su spori a na kraju izbace nešto jako dobro. Jest da košta ali dobra stvar je uvijek koštala. Osim toga, stavi dodatni kontroler na EPOX-a. Možda je takva kombinacija i bolja. Pusti ASUS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
|
ma abit je izbacio plocu...samo kaj do nas ide preko svih kontinenata i zapinju na svakoj rupi na cesti...naime hg spot ima probleme s opskrbom iz abit-a posto im se broj abitovih ploca nesto jako smanjio...mislim izbor...mozda samo im treba da prodje nova godina i krenu sve posiljke..nadam se da je to... ja obozavam abitice i ako bi uzimao epox-icu malo mi je glupo jos 200-300 kuna na kontroler..istina i tak nebih imao zvucnu pa mi dodje na isto...smislim sto se tice zauzetosti slotova... ali ni abitova ploca nema jos jedan kontroler...pa nemrem vjerovati da to nitko nece staviti... i kak to da jos nema ploca s grafickom gore...cak ni na netu nisam nasao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
|
Za sada ta ploča nema kontrolera ali mislim da će ga ABIT uskoro staviti. Uvijek ima takvu verziju. Problem je što stavlja HPT kontroler koji i nije baš najbolji. Zato ga kupiš odvojeno, malo više platiš i dobiš točno onakvu stvar koju hoćeš. Nema za sada sa grafičkim. Biti će ali fala Bogu jako malo. Skužili su koja je to pušiona.
![]() |
#5 |
..
|
ma ja zelim plocu koja gore ima graficku...ovo mi je dovoljno jaka graficka ali vidim da nece biti vajde od toga... a abt stavlja hpt koji nisu nes ali svi ostali jos nemaju nikakvu varijantu s dodatnim kontrolerom..a to bas i nije vise neki luksuz pa mi nije jasno.. biti ce bolje.. kakva su iskustva vlansika nforce2 ploca...ne zanimaju me kaj je neko procitao na netu u reviewu nego kak se ljudima ponasa doma ta ploca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
|
Moje iskustvo govori da je to puno bolje od VIA-e. Jednostavno je bolje, stabilnije i ljepše izgleda. Kada ga slažem onda ga malo i nafrljim da vidim stabilnost. Treba ti kramp da ga srušiš. Tako je sve manje restartova zbog čusnih gluposti. Jednostavno je stabilnija. Većina proizvođača stavlja Promise kontrolere koji mi se više sviđaju. Niti jedan nije samo kontroler. Imaju RAID. Imam i ja pa ga ne koristim. Možda bi i stavio ali mi je draže imati odvojene hardove. Dakle radi mi kao obićan kontroler. Na osnovnim su mi DVD i CD/RW.
![]() |
#7 |
..
|
ma nebi ja raid koristio nego bih htio na svaki kabel po jedan uredaj..a ne kad s jednog diska na drugi prebacujem podatke da dobijem mlade...naime diskovi su mi na istom kablu i to je koma... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|