|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2002
|
cooler za 200 kn
Koji cooler izabrati za 200 kn i koju termovodljivu pastu?
![]() |
#2 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: cooler za 200 kn
Citiraj:
Trkom u Autronic po Globalwin TAK68. Kosta 147 kn i hladi odlicno. 1600+@1900+ na 1.85V pod 100% opterecenjem 58 stupnjeva. Opalit cu recenziju kad budem stigao. A pasta, nadji Artic Silver II ili III, imas u nobilis informatika ili Links , tako nesto... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Re: Re: cooler za 200 kn
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nisam probao doticni volcano tak da ti stvarno nemrem rec. Jedino znam da TAK68 ima dva venta, ali su jako tanki, i imaju sitna krilca sto znaci da ne rade toliko buke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
mozda nije vezano uz ovu temu, ali what a fuck! ![]() Prvo sam okrenuo ventilator na cooleru, tako da sada vuce zrak iz coolera i baca ga van, i onda sam (za pocetak od kartona) napravio malu cijev od ventilatora do otvora predvidjenog za dodatni ventilator (na kucistu ispod napajanja). Nazalost nemam digitalni fotic da to uslikam i posaljem sliku, ali nadam se da shvacate ideju (ako ne nabavit cu vec sliku). Probajte i javite se, ne radi cuda, ali jeftino je i ucinkovito. P.S. To je za one koji nemaju dodatne ventilatore u kucistu, vi koji imate (ako imate jedan naprijed jedan otraga) spojite sva tri ventilatora u cijev. Bitno je da vam sredisnji tj onaj od proca vuce zrak iz procesora, baca ju u cijev, onaj prvi ventilator dovodi novi zrak i gura postojeci prema van, a treci ga vuce van. To najefikasnije moguce hladjenje kucista koje je moguce napraviti. BTW malo (ali stvarno malo) smanjuje buku ventilatora, posto je zatvoren u cijev. ako neko napravi, javite se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
a ovo s cijevi je malo teze izvesti ..naime od prednje maske do proca mi je malo vrludav put... a i nemoj stavljati karton...prezapaljiv je...naime razmisli koliko proc grije...jos i graficak sa strane...nije to bas za igru..naravno ne odnosi se na profesionalne piromane... eh kod kupnje coolera..volcano 7+ ti mogu reci da je ok...samo kad ga stavis na najjace je sto puta gori od fena (po buci)..ali zato na najmanjem je fakat tih...to mi se kod njega svidja sto mogu ta tri levela lako mijenjati..najslabije skoro uvijek a kad prekuri stisnem i brzo se pocne hladiti..po anandtechu je jedan od 5 najboljih...i mas ga u ve-milu i pogledaj na nandtechu su sad imali veliki test coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
me cooler je bilo tipu koji pita koji cooller kupiti..znas onaj kaj je zapoceo ovu cijelu pricu.. a kad smo kod tog ja bi jedino vodeno (ovi cooleri su drek)..sve kaj se okrece grebe (stvara buku) .. a ono kaj grebe zivcira... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Sto kazete na ovaj iz vemila dali sto valja, GlacialTech Igloo 2410 Pro, za Intel Pentium III i Celeron (do 1.4GHz), AMD (Duron, Athlon XP 2600+) CPU, 35dBa, 4500 rpm, 70x64x52mm, masa 227g, odličan izbor za overclocking
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|