|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Danas potpisivanje strateskog partnerstva,do ljeta nova usluga >Triple-play objedinjuje fiksni telefon,sirokopojasni internet i televiziju >zaobilazi u potpunosti T-Scum infrastukturu > upotrebom WIMAX tehnologije i vlastite bezicne mreze vise ne ovise o volji monopoliste nasega >sirokopojasni pristup netu od 5Mbit/s,20 tv programa i pristup internet videoteci za cca 200-420 kn o Boze,pomozi nam da i to docekamo!! zivi bili pa vidjeli.. inace citat je iz Poslovnog Dnevnika 17/18 02. i nije Patka.. dakle bolja vremena ipak su sve blize za nas,nebeske surfere.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kul, tad mi negdje pocetkom ljeta i istice ugovor sa t scumom. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Svaki dolazak konkurencije je veliki plus. Njima ce opet trebat bežična infrastruktura pa se nadam da ju nece 3g gradit.Znam da je Wimax "long distance",znaci li to da ce AP-ovi biti poput "odasiljaca" koji ce i na nekoliko kilometara moci spojiti korisnika kao sto je stvar sa mobitelima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prigorec po defaultu
|
![]() je.. a kaj je najbolje i jedan stanoviti gospon iz Optima telekoma mi je prije 2 tjedna isto govoril....znaci WIMAX ulječe na veelika vrata do kraja godine.. ![]() i biće ih više..provajdera ..mislim,ne..:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prigorec po defaultu
|
eto i izvora.. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |